Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

Στο νοσοκομείο με υπερκόπωση ο Στουρνάρας

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου, 2012

Με υπερκόπωση διαγνώστηκε ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας που μετέβη στο νοσοκομείο νοιώθοντας έντονη αδυναμία. Διαπιστώθηκε βαριά ίωσηΣτο νοσοκομείο νιώθοντας έντονη αδυναμία ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.
Η διάγνωση των γιατρών, οι οποίο εξέτασαν νωρίς σήμερα Πέμπτη τον υπουργό Οικονομικών, ήταν υπερκόπωση και βαριά ίωση.
Ο Γιάννης Στουρνάρας μετέβη στο νοσοκομείο νιώθοντας έντονη αδυναμία μετά και το εξαιρετικά βαρύ πρόγραμμα των τελευταίων ημερών.
Μετά από την ολοκλήρωση των απαραίτητων εξετάσεων οι γιατροί συνέστησαν ξεκούραση, κρίνοντας παράλληλα πως είναι σε θέση να ασκεί τα καθήκοντα του.
Ο Γιάννης Στουρνάρας μετέβη στο γραφείο του στο υπουργείο Οικονομικών και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου