Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

Στο νοσοκομείο με υπερκόπωση ο Στουρνάρας

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου, 2012

Με υπερκόπωση διαγνώστηκε ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας που μετέβη στο νοσοκομείο νοιώθοντας έντονη αδυναμία. Διαπιστώθηκε βαριά ίωσηΣτο νοσοκομείο νιώθοντας έντονη αδυναμία ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.
Η διάγνωση των γιατρών, οι οποίο εξέτασαν νωρίς σήμερα Πέμπτη τον υπουργό Οικονομικών, ήταν υπερκόπωση και βαριά ίωση.
Ο Γιάννης Στουρνάρας μετέβη στο νοσοκομείο νιώθοντας έντονη αδυναμία μετά και το εξαιρετικά βαρύ πρόγραμμα των τελευταίων ημερών.
Μετά από την ολοκλήρωση των απαραίτητων εξετάσεων οι γιατροί συνέστησαν ξεκούραση, κρίνοντας παράλληλα πως είναι σε θέση να ασκεί τα καθήκοντα του.
Ο Γιάννης Στουρνάρας μετέβη στο γραφείο του στο υπουργείο Οικονομικών και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου