Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

Κωνσταντοπούλου: Εμπλέκει Παπανδρέου για την λίστα Λαγκάρντ

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου, 2012

Συναντήσεις Γ. Παπανδρέου και Γ. Παπακωνσταντίνου με επικεφαλής της τράπεζας HSBC αποκαλύπτει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ραδιοφωνική εκπομπή. Εμπλέκει τον πρώην πρωθυπουργό με την περιβόητη "λίστα"
Νέα τροπή λαμβάνει η πολύκροτη υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ μετά την αποκάλυψη από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι τον Ιανουάριο του 2011 - και ενώ είχε φτάσει στη χώρα μας το CD με τα ονόματα των Ελλήνων μεγαλοκαταθετών στην HSBC - ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μαζί με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου συναντήθηκαν μυστικά στην Ελβετία με τον επικεφαλής της τράπεζας αυτής.
Η κυρία Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Real την Πέμπτη επισήμανε ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου που παραδέχθηκε κατά τη χθεσινή του κατάθεση στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας τη συνάντηση, αρνήθηκε στη συνέχεια να δώσει οποιαδήποτε διευκρίνηση τόσο για το αντικείμενο της συνάντησης όσο και για τα οποία αποτελέσματα παρήχθησαν από αυτή.
Συμπλήρωσε μάλιστα ότι από τότε σταμάτησε κάθε ενέργεια γύρω από τα ονόματα της λίστας.
Επιπλέον, με βάση αυτή την παραδοχή, η κυρία Κωνσταντοπούλου προανήγγειλε κατάθεση αιτήματος από τον ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή, ώστε να κληθεί να καταθέσει ο πρώην πρωθυπουργός.
Νωρίτερα πάντως, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε μιλήσει για πολιτικές, ποινικές και αστικές ευθύνες τεσσάρων προσώπων σε σχέση με το χειρισμό της λίστα Λαγκάρντ.
Κατονόμασε δε τους κυρίους Ευάγγελο Βενιζέλο και Γιώργο Παπακωνσταντίνου, καθώς και τους πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννη Καπελέρη και Ιωάννη Διώτη.
Εκανε λόγο για εξωθεσμική και παραθεσμική χρήση της λίστας, για παράβαση καθήκοντος, καθώς και για ιδιωτική χρήση δημοσίου εγγράφου.
Τέλος, η κύρια Κωνσταντοπούλου είπε ότι δεν μπορεί να ξεχάσει την προσπάθεια που έγινε πέρυσι από τον τότε υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο να αντικαταστήσει τους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη, ούτε τις καταγγελίες τους για παρεμβάσεις από πολιτικά πρόσωπα στο έργο τους.
Πηγή: news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου