Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Ποινή φυλάκισης 4 ετών στον Μπερλουσκόνι

 Σάββατο, 27 Οκτωβρίου, 2012

Γιατί καταδικάστηκε από ιταλικό δικαστήριο, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού 

Δικαστήριο του Μιλάνου καταδίκασε τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε τετραετή ποινή φυλάκισης για υπόθεση φοροδιαφυγής και στέρηση του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι.
Η υπόθεση φοροδιαφυγής αφορούσε τη μιντιακή αυτοκρατορία του, Mediaset. Η δίκη αφορούσε την εξαγορά των δικαιωμάτων προβολής αμερικανικών ταινιών στην τηλεόραση.
"Πρόκειται για μία ακόμη συνέχεια του γνωστού έργου που προβλέπει τον δικαστικό κατατρεγμό του Μπερλουσκόνι", δήλωσε ο γραμματέας του κεντροδεξιού κόμματος, Λαός της Ελευθερίας, Αντζελίνο Αλμπάνο.
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αναμένεται να ασκήσει έφεση. Ο πρώην πρωθυπουργός δεν βρισκόταν στη δικαστική αίθουσα κατά την ανακοίνωση της απόφασης.
Σύμφωνα με το νόμο, δε θα βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, καθώς έχει ξεπεράσει το 76ο έτος, ενώ αναμένεται να πληρώσει μεγάλο χρηματικό πρόστιμο.
Η καταδίκη της Παρασκευής ήταν η πρώτη για τον Ιταλό μεγιστάνα, καθώς πολλές από τις υποθέσεις εναντίον του δεν έφτασαν ποτέ στα δικαστήρια, ενώ για άλλες απαλλάχθηκε των κατηγοριών.
Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο Μπερλουσκόνι είχε ανακοινώσει ότι δεν πρόκειται να διεκδικήσει την πρωθυπουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου