Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Μία μονάδα προηγείται στις δημοσκοπήσεις ο Ομπάμα

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου, 2012
Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία Μιτ Ρόμνεϊ δίνουν μάχη στήθος με στήθος, οκτώ ημέρες πριν τις προεδρικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου, καθώς έχουν διαφορά μόλις μία μονάδα, σύμφωνα με δημοσκόπηση του πρακτορείου Ρόιτερς και του ινστιτούτου Ipsos που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Ο Ομπάμα προηγείται του Ρόμνεϊ με ποσοστό 48% έναντι 47%. Σε σχέση με τη δημοσκόπηση της Κυριακής ο Ομπάμα έχει χάσει μία μονάδα και ο Ρόμνεϊ ανέβηκε κατά μία μονάδα.
Σύμφωνα πάντα με τη δημοσκόπηση, περίπου το 22% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων έχει ήδη ψηφίσει, είτε μέσω επιστολικής ψήφου είτε σε εκλογικά τμήματα. Από αυτούς, σχεδόν έξι στους δέκα (ποσοστό 58%) είπαν ότι ψήφισαν υπέρ του Ομπάμα ενώ το 39% προτίμησε τον Ρόμνεϊ.
Το ποσοστό λάθους της δημοσκόπησης ανέρχεται στο συν/πλην 3,9%.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου