Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: «Απαράδεκτη» η δίωξη κατά του Κ.Βαξεβάνη


Κυριακή, 28 Οκτωβρίου, 2012
«Προκλητική και απαράδεκτη», χαρακτηρίζει τη δίωξη εναντίον του δημοσιογράφου Κ. Βαξεβάνη, ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Προκλητική και απαράδεκτη» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την αυτεπάγγελτη δίωξη εναντίον του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, τονίζοντας ότι «η δικαιοσύνη έσπευσε να κινηθεί εναντίον αυτού που αποκαλύπτει, ενώ επιδεικνύει νωθρότητα απέναντι σ' αυτούς που συγκαλύπτουν».
Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής: «Η αυτεπάγγελτη δίωξη εναντίον του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη είναι προκλητική και απαράδεκτη. Δυστυχώς η δικαιοσύνη έσπευσε να κινηθεί εναντίον αυτού που αποκαλύπτει, ενώ επιδεικνύει νωθρότητα απέναντι σε αυτούς που συγκαλύπτουν, που έχασαν, ξέχασαν, δεν είδαν, δεν άκουσαν.
Η δίωξη είναι πολιτική και ως τέτοια θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από το σύνολο του ελληνικού λαού ο οποίος καλείται αυτές τις μέρες να υποστεί τις συνέπειες της πιο σκληρής και ταξικής πολιτικής που έχει γνωρίσει ο τόπος μετά τη μεταπολίτευση αλλά και τις συνέπειες της διαχρονικής και συστηματικής φοροδιαφυγής των εχόντων και κατεχόντων."
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου