Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012

Στο μάτι του τυφώνα η Νέα Αγγλία (Βοστώνη)


Έφτασε ο τυφώνας Sandy, γίνεται χαλασμός Κυρίου αυτή τη στιγμή στην περιοχή της Βοστώνης 5:00 το απόγευμα της Δευτέρας, 29 Οκτωβρίου, 2012

Θυελλώδεις άνεμοι με ταχύτητα 150 χιλιομέτρων την ώρα και καταρρακτώδης βροχή.

Πολλές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία παρέμειναν κλειστά. Ελάχιστα 
αυτοκίνητα κυκλοφορούν ενώ τα ράφια των σούπερ μάρκετ είναι άδεια. Τα είδη πρώτης ανάγκης έχουν εξαντληθεί.

Παραθαλάσσιες περιουσίες είναι στο έλεος του καιρού και της θάλασσας. Δένδρα 
ξεριζώθηκαν και έχουν κλείσει αρκετές οδικές αρτηρίες, ενώ, μικροί και μεγάλοι δρόμοι λιμνάζουν, παντού είναι πλημμύρες. 
Χιλιάδες κτήρια δεν έχουν ρεύμα. Ο κυβερνήτης της Μασσαχουσέττης Duval Patrick σε διάγγελμα χαρακτήρισε την κοινοπολιτεία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ζήτησε από τον κόσμο να δείξει ψυχραιμία και να παραμείνει στα σπίτια τους. Όλες οι εκδηλώσεις ακυρώθηκαν.
Η Σύνταξη

1 σχόλιο: