Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Έπεσε από καταπακτή 2 μέτρων ενώ βρισκόταν στη σκηνή η Άννα Βίσση


 Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Διάβασε αναλυτικά το ατύχημα που έπαθε η Άννα Βίσση στην πρεμιέρα του νυχτερινού σχήματος του οποίου ηγείται. Η εσπευσμένη μεταφορά της στο νοσοκομείο.
Ένα σοβαρό ατύχημα είχε η Άννα Βίσση τη μέρα της πρεμιέρα της μαζί με την Damy και τον Νίκο Ζωϊδάκη στο Lav, την Παρασκευή (26/10).
Σύμφωνα με τη Ναταλία Γερμανού, στις 04.00 τα ξημερώματα όταν η Άννα Βίσση ερμήνευε το Everything i am στεκόταν σε ένα υπερυψωμένο σημείο της σκηνής και από κάτω υπήρχε καταπακτή. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η καταπακτή άνοιξε με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια έπεσε από ύψος 2 μέτρων. Λιποθύμησε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο.
Ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις, διαπιστώθηκε πως η Άννα Βίσση είχε χτυπήσει στα πλευρά της χωρίς ευτυχώς να πάθει κάτι σοβαρότερο.
Οι θαμώνες τρόμαξαν και βγήκαν αμέσως έξω.
Λόγω του ατυχήματος η τραγουδίστρια δε θα εμφανιστεί το Σάββατο (27/10) στο νυχτερινό κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου