Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Νέα κρίση στην κυβερνητική πλειοψηφία


Σκανδαλίδης, Κουτσούκος, Κασσής, Παραστατίδης δεν ψηφίζουν τα μέτρα

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου, 2012
Σε δοκιμασία αντοχής για πολύ γερά νεύρα εξελίχθηκε η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Από την πρώτη στιγμή ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιχείρησε να πείσει τους βουλευτές τους να στηρίξουν τα μέτρα, λαμβάνοντας βέβαια αποστάσεις ασφαλείας από τους χειρισμούς της κυβέρνησης. Αποστάσεις που έγιναν ανοιχτή έκφραση δυσφορίας μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για το πέρας των διαπραγματεύσεων.
Ο κ. Βενιζέλος μίλησε για ατυχή ανακοίνωση και απρέπεια.
"Ο κ. Σαμαράς πρέπει να αντιληφθεί ότι ο τρόπος λειτουργίας της κυβέρνησης δεν είναι ικανοποιητικός" διεμήνυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κλείνοντας τις εργασίες της συνεδρίασης και επανέλαβε πως για τον ίδιο και το κόμμα του οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.
Σε ότι αφορά στις διαφωνίες που εκφράστηκαν στη διάρκεια της ΚΟ ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε πως θα έχει κατ' ιδίαν επαφές με όλους τους βουλευτές.
"Κανείς δεν είναι πιο ευαίσθητος από τον άλλο" ήταν η πρώτη απάντησή του. Τόσο στην έναρξη όσο και στη λήξη της συνεδρίασης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι το Κίνημα δε θα γίνει ούτε ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ουρά της ΝΔ.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης όχι στα μέτρα είπαν ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Γιάννης Κουτσούκος, ο Μιχάλης Κασσής, ο Θόδωρος Παραστατίδης, εγκλωβισμένος δήλωσε ο Μίμης Ανδρουλάκης ενώ ο Δημήτρης Κρεμαστινός
είπε ότι δε θα τα ψηφίσει αν δε μπει κομματική πειθαρχία. "Η προγραμματική συμφωνία έγινε κουρελόχαρτο" τόνισε ο Κώστας Σκανδαλίδης. Ναι στα μέτρα, αλλά κριτική στον Ευάγγελο Βενιζέλο άσκησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος χρησιμοποίησε τον όρο "κουτσουλιές", που είχε χρησιμοποιήσει νωρίτερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, λέγοντάς του ότι "κουτσουλιές έχεις κάνει με
την πολιτική σου"!
Ναι με μισή καρδιά είπαν οι Φίλιππος Σαχινίδης Γιάννης Μανιάτης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Απόστολος Κακλαμάνης, Συμεών Κεδίκογλου, Χρήστος Γκόγκας, Πάρις Κουκουλόπουλος Τάκης Ρήγας και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
"Το δίλημμα είναι ή ψηφίζουμε τα μέτρα ή οδηγούμαστε στην κατάρρευση της κυβέρνησης, δεν είμαι τόσο γενναίος για να επιλέξω το δεύτερο" είπε χαρακτηριστικά ο τελευταίος.
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου