Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Προειδοποίηση για τσουνάμι στον Καναδά μετά τα 7,7 Ρίχτερ

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου, 2012
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές

Οι καναδικές αρχές εξέδωσαν προειδοποίηση για τσουνάμι μετά το σεισμό των 7,7 βαθμών που σημειώθηκε στα ανοικτά της δυτικής ακτής της χώρας, ανακοίνωσε το καναδικό υπουργείο Φυσικών Πόρων.
«Η προειδοποίηση αφορά τις παράκτιες ζώνες της επαρχίας της Βρετανικής Κολομβίας και της Αλάσκας», τόνισε το υπουργείο και κάλεσε τους κατοίκους των περιοχών αυτών να ακολουθήσουν τις οδηγίες των τοπικών αρχών για τυχόν μετακίνησή τους σε ασφαλέστερες περιοχές.
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 03:04, ώρα Γκρίνουιτς, στην περιοχή του αρχιπελάγους Χάιντα Γκουάι και έγινε αισθητός σε ένα μεγάλο μέρος στο κεντρικό και βόρειο τμήμα της επαρχίας της Βρετανικής Κολομβίας, συμπεριλαμβανομένων των Πρινς Ρούπερτ, Κεσνέλ και Χιούστον, διευκρίνισε το υπουργείο, το οποίο πρόσθεσε ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές.
Σύμφωνα με το αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής, το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε 139 χιλιόμετρα νοτίως της πόλης Μάσετ και το εστιακό της βάθος στα 10 χιλιόμετρα.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές.
Το αρχιπέλαγος Χάιντα Γκουάι αποτελούν 150 νησιά με συνολικό πληθυσμό 5.000 ανθρώπων, στα ανοικτά της επαρχίας της Βρετανικής Κολομβίας.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου