Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

Ιερώνυμος: Η Εκκλησία πτωχεύει

Πιθανή η στάση πληρωμών

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου, 2012
Τη δεινή οικονομική κατάσταση της Εκκλησίας της Ελλάδος εξέθεσε χθες στο πανελλήνιο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, αναφέροντας μάλιστα το ενδεχόμενο να κηρύξει στάση πληρωμών. «Εχουμε τέτοιο πρόβλημα που εάν δεν εξασφαλίσουμε χρήματα σύντομα, σε δύο μήνες 300 υπάλληλοι της Εκκλησίας θα μείνουν απλήρωτοι και θα πρέπει να απολυθούν» είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό. «Από πού θα βρούμε χρήματα όταν τα ακίνητα της Εκκλησίας είναι ξενοίκιαστα, όταν τα μισθώματα είναι απλήρωτα; Για ποια μερίσματα στις τράπεζες μιλάμε, όταν μας πήραν τις μετοχές και εξαφάνισαν την οικονομική δυνατότητα της Εκκλησίας;» επισήμανε. Οσα λέγονται για την τεράστια περιουσία της Εκκλησίας «είναι ένα πολύ μεγάλο παραμύθι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου