Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Πρόωρα ψήφισε ο Ομπάμα στο Σικάγο

 Σάββατο, 27 Οκτωβρίου, 2012
Πρόωρα ψήφισε ο Ομπάμα στο ΣικάγοΠρόκειται για μέτρο που ενθαρρύνει η κυβέρνηση Ομπάμα


Ελπίζοντας να ενθαρρύνει και άλλους Δημοκρατικούς να ψηφίσουν πριν τις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου, ο Μπαράκ Ομπάμα βρέθηκε την Πέμπτη στο Σικάγο -έναν από τους πάμπολλους σταθμούς του αυτές τις ημέρες- και άσκησε, όπως έχουν ήδη κάνει αρκετοί Αμερικανοί, πρόωρα, το εκλογικό του δικαίωμα.
O Αμερικανός πρόεδροςέριξε την ψήφο του στο Σικάγο, ενώ ο προεκλογικός πυρετός ανεβαίνει στις ΗΠΑ με τους δύο υποψηφίους για το Λευκό Οίκο να εμφανίζονται ουσιαστικά ισόπαλοι στις δημοσκοπήσεις για τις κάλπες της 6ης Νοεμβρίου. Η μάχη φαίνεται ότι θα κριθεί στους αναποφάσιστους των καθοριστικών πολιτειών, για την «καρδιά» των οποίων τα δύο στρατόπεδα έχουν εξαπολύσει ολομέτωπη επίθεση.
Η ψήφος «εμπιστοσύνης» του Κόλιν Πάουελ, μετριοπαθή Ρεπουμπλικανού που δήλωσε ότι και σε αυτές τις εκλογές θα υποστηρίξει τον Δημοκρατικό Μπαράκ Ομπάμα, ήταν η πιο πρόσφατη μικρή ώθηση στην εκστρατεία του Αμερικανού προέδρου.
Από την άλλη πλευρά, ο Μιτ Ρόμνεϊ παρουσιάστηκε ως «συντελεστής της αλλαγής» κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Οχάιο.
Η έκβαση της εξαιρετικά αμφίρροπης, όπως έχει εξελιχθεί, μάχης θα κριθεί από την ψήφο των λίγων μεγάλων «αναποφάσιστων» πολιτειών -καμία από τις οποίες δεν είναι πιο σημαντική από το Οχάιο. «Πρέπει να πάρουμε πίσω την Αμερική, και για αυτό χρειάζομαι το Οχάιο» φώναξε ο Ρόμνεϊ στο πλήθος των ψηφοφόρων του.
Υπενθυμίζεται ότι στη δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos την Πέμπτη, ο Ρόμνεϊ πήρε το προβάδισμα έναντι του Ομπάμα με διαφορά μόλις μίας ποσοστιαίας μονάδας (47% και 46% αντίστοιχα) -αντιστροφή της ίδιας δημοσκόπησης πριν από δύο ημέρες..
Σε άλλη δημοσκόπηση για λογαριασμό του ABC News και της Washington Post, ο Ρόμνεϊ φαίνεται εμφανίζεται να προηγείται μεταξύ των πιθανών ψηφοφόρων με 50% έναντι του Ομπάμα με 47%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου