Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Πρόωρα ψήφισε ο Ομπάμα στο Σικάγο

 Σάββατο, 27 Οκτωβρίου, 2012
Πρόωρα ψήφισε ο Ομπάμα στο ΣικάγοΠρόκειται για μέτρο που ενθαρρύνει η κυβέρνηση Ομπάμα


Ελπίζοντας να ενθαρρύνει και άλλους Δημοκρατικούς να ψηφίσουν πριν τις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου, ο Μπαράκ Ομπάμα βρέθηκε την Πέμπτη στο Σικάγο -έναν από τους πάμπολλους σταθμούς του αυτές τις ημέρες- και άσκησε, όπως έχουν ήδη κάνει αρκετοί Αμερικανοί, πρόωρα, το εκλογικό του δικαίωμα.
O Αμερικανός πρόεδροςέριξε την ψήφο του στο Σικάγο, ενώ ο προεκλογικός πυρετός ανεβαίνει στις ΗΠΑ με τους δύο υποψηφίους για το Λευκό Οίκο να εμφανίζονται ουσιαστικά ισόπαλοι στις δημοσκοπήσεις για τις κάλπες της 6ης Νοεμβρίου. Η μάχη φαίνεται ότι θα κριθεί στους αναποφάσιστους των καθοριστικών πολιτειών, για την «καρδιά» των οποίων τα δύο στρατόπεδα έχουν εξαπολύσει ολομέτωπη επίθεση.
Η ψήφος «εμπιστοσύνης» του Κόλιν Πάουελ, μετριοπαθή Ρεπουμπλικανού που δήλωσε ότι και σε αυτές τις εκλογές θα υποστηρίξει τον Δημοκρατικό Μπαράκ Ομπάμα, ήταν η πιο πρόσφατη μικρή ώθηση στην εκστρατεία του Αμερικανού προέδρου.
Από την άλλη πλευρά, ο Μιτ Ρόμνεϊ παρουσιάστηκε ως «συντελεστής της αλλαγής» κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Οχάιο.
Η έκβαση της εξαιρετικά αμφίρροπης, όπως έχει εξελιχθεί, μάχης θα κριθεί από την ψήφο των λίγων μεγάλων «αναποφάσιστων» πολιτειών -καμία από τις οποίες δεν είναι πιο σημαντική από το Οχάιο. «Πρέπει να πάρουμε πίσω την Αμερική, και για αυτό χρειάζομαι το Οχάιο» φώναξε ο Ρόμνεϊ στο πλήθος των ψηφοφόρων του.
Υπενθυμίζεται ότι στη δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos την Πέμπτη, ο Ρόμνεϊ πήρε το προβάδισμα έναντι του Ομπάμα με διαφορά μόλις μίας ποσοστιαίας μονάδας (47% και 46% αντίστοιχα) -αντιστροφή της ίδιας δημοσκόπησης πριν από δύο ημέρες..
Σε άλλη δημοσκόπηση για λογαριασμό του ABC News και της Washington Post, ο Ρόμνεϊ φαίνεται εμφανίζεται να προηγείται μεταξύ των πιθανών ψηφοφόρων με 50% έναντι του Ομπάμα με 47%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου