Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012

Παπακωνσταντίνου κατά Βενιζέλου για τη λίστα Λαγκάρντ

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου, 2012

Βενιζέλο και ΣΔΟΕ "καρφώνει" ο Γ. Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ. Τι δηλώνει για τις έρευνες που... δεν έγιναν

Aιχμές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου και του ΣΔΟΕ αφήνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου για τη μη αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ.
"Από την ημέρα που έφυγα από το υπουργείο διακόπηκε κάθε προσπάθεια αξιοποίησης της λίστας", αναφέρει.
Μιλώντας στην εφημερίδα Real News, ο κ. Παπακωνσταντίνου αρνείται κατηγορηματικά την πιθανότητα αλλοίωσής της επί των ημερών του και διευκρινίζει πως "ο καθένας μας μπορεί να διαβεβαίωσει μόνο για τον εαυτό του".
Σε άλλη συνέντευξή του, στο Έθνος της Κυριακής, ο κ. Παπακωνσταντίνου σημειώνει για το cd με τη λίστα ότι "αυτό που μας παραδόθηκε από τη Γαλλία ήταν αντίγραφο, ξεκλείδωτο και χωρίς διακριτικά".
Απαντώντας σε όσους τον επικρίνουν, τονίζει ότι βρίσκεται σε πολύ χειρότερη οικονομική κατάσταση από τότε που μπήκε στην πολιτική.
"Δεν έχω καταθέσεις στην Ελβετία, μόνο δάνεια", λέει χαρακτηριστικά.

Πηγή: news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου