Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Η ξυπόλητη σημαιοφόρος που έκανε το γύρο του Διαδικτύου

 Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου, 2012
Μπράβο της για το θάρρος.  Άμα έχουμε τέτους νέους δεν φοβόμαστε κανέναν όποίος και έαν είναι ο Ευρω-παίος!
Η ξυπόλητη σημαιοφόρος που έκανε το γύρο του Διαδικτύου 
Η σημαιοφόρος που παρέλασε ξυπόλητη μπροστά από τη Βουλή για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου δεν ήθελε να διαμαρτυρηθεί, όπως μεταδόθηκε αρχικά, απλώς δεν μπορούσε να προχωρήσει με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, λένε τώρα πηγές στο υπουργείο Παιδείας.

Φωτογραφίες της μαθήτριας της Β' Λυκείου έκαναν το γύρο του Διαδικτύου, ωστόσο τα κίνητρά της έγιναν αντικείμενο φημολογίας και δεν διευκρινίστηκαν πέραν από την ανακοίνωση του υπουργείου.
Ο Ιωάννης Γεωργακόπουλος, γενικός διευθυντής Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων και Εκπαιδευτικών Θεμάτων του υπουργείου εξέδωσε το βράδυ ανακοίνωση προς αποκατάσταση της αλήθειας: 
«Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω τόσο υπεύθυνα, όσο και εγγράφως, ότι η αναφερθείσα είδηση σε όλα τα τηλεοπτικά μέσα, σχετικά με το συμβάν της ξυπόλητης μαθήτριας σημαιοφόρου, αδικεί πλήρως τη μαθήτρια, η οποία ακριβώς στο ύψος του πάρκινγκ της Βουλής, έχασε το βήμα της εξ αιτίας ενός των υποδημάτων της (γόβες με τακούνια) που της βγήκε από το πόδι».
»Αντί να σταματήσει και να προκαλέσει σύγχυση, τόσο στη διμοιρία της από τις σημαίες, όσο και στις ακολουθούμενες διμοιρίες αγοριών και κοριτσιών του Λυκείου της, με πολύ έξυπνο τρόπο, έβγαλε ταυτόχρονα άμεσα και το άλλο παπούτσι της και πλέον ξυπόλητη συνέχισε να παρελαύνει.
Όσον αφορά τα βγαλμένα παπούτσια της, άμεσα μάζεψε ένας εμπλεκόμενος στην παρέλαση άνδρας και τα οποία πήγε προς την άκρη, προκειμένου να μη σημειωθεί τόσο κάποιο ατύχημα από τους ερχόμενους παρελαύνοντες μαθητές, όσο και να μπορούν να δοθούν στη μαθήτρια, η οποία δεν έχασε την ψυχραιμία της αλλά ούτε υπολόγισε την ενδεχόμενη απώλεια των παπουτσιών της, θεωρώντας ότι η εθνική παρέλαση μια τέτοια ημέρα υπερτερεί, κάθε άλλης κίνησης ένα μεγάλο μπράβο στη μαθήτρια αυτή του λυκείου και όχι η διακωμώδηση και ο χλευάζων λαϊκισμός.
Αδικούμε τόσο την ίδια ως μαθήτρια αλλά και την εθνική μας εορτή.
Πηγ΄γ: Πρώτο Θέμα
Με εκτίμηση για την αποκατάσταση της αλήθειας».

Ο ίδιος ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου