Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Aποδοκίμασαν τον Γιώργο Παπανδρέου σε εστιατόριο στο Βερολίνο (Video

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου, 2012

ΑΘΗΝΑ. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα). Στόχος νεαρών Ελλήνων έγινε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στο Βερολίνο. «Τρώτε με τα λεφτά του λαού» του φώναξαν και τον ανάγκασαν να αποχωρήσει.
Ο πρώην πρωθυπουργός πήγε στο εστιατόριο με φίλους να δειπνήσει αλλά έγινε αντιληπτός από νεαρούς Eλληνες που τον αποδοκίμασαν έντονα.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα diktionews.gr, που ανήρτησε και το βίντεο, την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, νεαροί Ελληνες βρίσκονταν σε διπλανό μαγαζί για να ακούσουν ελληνικά μουσικά συγκροτήματα. Κάποιος που βρισκόταν στο εστιατόριο, ειδοποίησε ότι εκεί έτρωγε ο Γιώργος Παπανδρέου.
Αμέσως τον πλησίασαν και άρχισαν να τον «στολίζουν» για τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα.
ΜΜας εξευτελίζετε», «τρώτε και πίνετε τζάμπα, πληρώνουμε εμείς» και «ντροπή σας» του φώναξαν, αναγκάζοντάς τον να αποχωρήσει.
Ο κ. Παπανδρέου βρίσκεται στο Βερολίνο προκειμένου να μιλήσει σε εκδήλωση του «Berggruen Institute».



Ξινή βγήκε στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου η έξοδος σε εστιατόριο στο Βερολίνο, καθώς έγινε αντιληπτός από νεαρούς Έλληνες που τον αποδοκίμασαν έντονα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα diktionews.gr, που ανήρτησε και το βίντεο, την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, νεαροί Έλληνες βρίσκονταν σε διπλανό μαγαζί για να ακούσουν ελληνικά μουσικά συγκροτήματα. Κάποιος που βρισκόταν στο εστιατόριο, ειδοποίησε ότι εκεί έτρωγε ο Γιώργος Παπανδρέου. Αμέσως τον πλησίασαν και άρχισαν να τον "στολίζουν" για την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα. "Τρώτε και πίνετε τζάμπα, πληρώνουμε εμείς" και "ντροπή σας" του φώναξαν, αναγκάζοντάς τον να αποχωρήσε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου