Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012

Θέατρο του παραλόγουΤον Βαξεβάνη αναζητούν... τους κλέφτες και αυτούς που παρανόμησαν με το να βγάλουν αδήλωτα ποσά εκτός Ελλάδας αλλά και από που προήλθαν αυτά τα μεγάλα ποσά πότε θα τους αναζητήσουν και πότε θα λογοδοτήσουν; Ο Τσοχατζόπουλος μόνο τα άρπαξε; Για να σοβαρευτούν οι εισαγγελείς και ο νόμος. Αρκετά αδιαφορούν και μάλλον καλύπτουν καταστάσεις. Ο Παπακωνσταντίνου γιατί δεν συλλαμβάνεται αφού είχε τα στοιχεία στα χέρια του και έπρεπε να κάνει το καθήκον του σαν υπουργός, να δώσει τον κατάλογο στον εισαγγελέα και αυτός με τη σειρά του να κάνει το αυτονόητο. 
Αίσχος, σας βαρεθήκαμε.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου