Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012

Θέατρο του παραλόγουΤον Βαξεβάνη αναζητούν... τους κλέφτες και αυτούς που παρανόμησαν με το να βγάλουν αδήλωτα ποσά εκτός Ελλάδας αλλά και από που προήλθαν αυτά τα μεγάλα ποσά πότε θα τους αναζητήσουν και πότε θα λογοδοτήσουν; Ο Τσοχατζόπουλος μόνο τα άρπαξε; Για να σοβαρευτούν οι εισαγγελείς και ο νόμος. Αρκετά αδιαφορούν και μάλλον καλύπτουν καταστάσεις. Ο Παπακωνσταντίνου γιατί δεν συλλαμβάνεται αφού είχε τα στοιχεία στα χέρια του και έπρεπε να κάνει το καθήκον του σαν υπουργός, να δώσει τον κατάλογο στον εισαγγελέα και αυτός με τη σειρά του να κάνει το αυτονόητο. 
Αίσχος, σας βαρεθήκαμε.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου