Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Τι είπε ο Μιχάλης Δουκάκης


 Σάββατο, 27 Οκτωβρίου, 2012

Ο υποψήφιος του ρεπουμπλικανικού κόμματος για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Μιτ Ρόμνεϊ, ασπάζεται πολιτικές που έχουν «παραλύσει την Ελλάδα», υποστηρίζει με δηλώσεις του στο ΑΜΠΕ ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του 1988 και πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης, Μάικλ Δουκάκης.

Ο Ελληνοαμερικανός 78χρονος πολιτικός, εμμέσως πλην σαφώς, επικρίνει τον κ. Ρόμνεϊ για τις συνεχείς αρνητικές αναφορές του σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, επισημαίνοντας ότι σε περίπτωση εκλογής του είναι άγνωστο ποιες ακριβώς θα είναι οι θέσεις του για τα ελληνικά θέματα.
Σε ερώτηση του ΑΜΠΕ για το «ποια είναι η σημασία των επικείμενων εκλογών για θέματα ελληνικού ενδιαφέροντος και αν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των δύο προεδρικών υποψηφίων» ο κ. Δουκάκης απάντησε: «Ο Ρόμνεϊ είναι, όπως θα έχετε αντιληφθεί, πολύ αδύναμος στην εξωτερική πολιτική και κανείς δεν γνωρίζει τι θα κάνει στα ελληνικά θέματα ή για οποιαδήποτε άλλα σημαντικά διεθνή ζητήματα. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι "χτυπά" συνέχεια την Ελλάδα, υπονοώντας ότι αν δεν αρχίσουμε την εξισορρόπηση του προϋπολογισμού μας, θα οδηγηθούμε στον δρόμο της Ελλάδας. Στην πραγματικότητα, τα είδη των οικονομικών πολιτικών που τάσσεται υπέρ είναι ακριβώς τα ίδια με τις πολιτικές της ΕΕ που έχουν παραλύσει την Ελλάδα».
Σε σχέση με το αν οι ΗΠΑ μπορούν να βοηθήσουν την Ελλάδα να ξεπεράσει την οικονομική κρίση και πώς, ο κ. Δουκάκης απάντησε: «Ο Μπιλ Κλίντον έκανε μια ενδιαφέρουσα πρόταση όταν ήταν στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι. Κι αυτή ήταν ότι οι Έλληνες του εξωτερικού να δανείσουν χρήματα στην Ελλάδα ακριβώς με τον τρόπο που οι Αμερικανοεβραίοι αγόρασαν ομόλογα του Ισραήλ κατά τη στιγμή της ισραηλινής ανεξαρτησίας. Νομίζω ότι είναι μια ιδέα που αξίζει να εξεταστεί».
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου