Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Ευχαριστούμε όλους και όλες για τα μηνύματά σας

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου, 2012

Είμαστε καλά

Με κομμένη την ανάσα κοντά 60 εκατομμύρια Αμερικανοί


Ο τυφώνας προσπερνά με τεράστιες υλικές ζημίες αλλά με σχετικά λίγα ανθρώπινα θύματα (δύο στην περιοχή της Βοστώνης). Η πρόγνωση του καιρού και η “υπακοή” των πολιτών στις εκλύσεις των αρχών να παραμείνουν στα σπίτια τους απόδωσε. Πολλοί δρόμοι υψηλής κυκλοφορίας (high ways) έκλεισαν από τις αρχές γιατί είχαν πλημμυρίσει ενώ αναρίθμητοι άλλοι μικρότεροι δρόμοι ήσαν απροσπέλαστοι λόγο του ότι τα φύλλα των δένδρων είχαν κλείσει τα φρεάτια με αποτέλεσμα οι δρόμοι να γίνουν ποτάμια. Να σημειώσω ότι εφέτος για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια δεν έχει ρίξει πάγο παρ' ότι είμαστε στο τέλος Οκτωβρίου και τα φύλλα των δένδρων ήσαν ακόμα πάνω στα δένδρα.
Σε 11 κοινοπολιτείες (states) τρία εκατομμύρια άνθρωποι έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρισμό, εκατοντάδες χιλιάδες υπόγεια πλημμύρισαν και περιουσίες χάθηκαν. Σπίτια στις παραλιακές περιοχές έπαθαν μεγάλες καταστροφές ενώ μερικά τα “κατάπιε” κυριολεκτικά η θάλασσα.
Στην πόλη της Νέας Υόρκης τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα. Το Manhattan ήταν στο σκοτάδι, υπόγειοι σιδηρόδρομοι και υπόγεια γέμισαν νερό. Μέχρι στιγμής 5 νεκροί στη Νέα Υόρκη.
Τελικώς απολογισμός θα αρχίσει από σήμερα. Μπορεί να ήταν και χειρότερα.
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου