Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Τα δάκρυα της Λιάνας Κανέλλη για φάρσα του ΣΚΑΪ με την Χρυσή Αυγή

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου, 2012

lianaΜε άλλα λόγια... "τα έκανε πάνω της".

Μα καλά αστεία είναι αυτά!!!

Καλεσμένη στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου ήταν η βουλευτής Αθήνας του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη το πρωί της Πέμπτης, προκειμένου να σχολιάσει το νέο Μνημόνιο,
αλλά και τα νέα μέτρα που αναμένεται να πλήξουν ακόμα περισσότερο τα μεσαία και χαμηλά στρώματα.
Ωστόσο, στο πρώτο τηλεοπτικό διάλειμμα, η βουλευτής ήρθε αντιμέτωπη με μία μάλλον δυσάρεστη έκπληξη που την εμπόδισε να επιστρέψει στο τηλεοπτικό πάνελ. Το διάλειμμα, μάλιστα, κράτησε περισσότερο από 12 λεπτά σε μια μία προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Μετά το πέρας του τηλεοπτικού σποτ η δημοσιογράφος ενημέρωσε τους τηλεθεατές για το τι είχε συμβεί, δικαιολόγησε το μεγάλο διαφημιστικό διάλειμμα και ζήτησε συγγνώμη από την κυρία Κανέλλη, σημειώνοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν ήταν πρόθεση του σταθμού να την προσβάλλουν.
Στη συνέχεια η κ. Κανέλλη επανήλθε στην εκπομπή για να εξηγήσει στους τηλεθεατές γιατί αποχώρησε και είπε ότι έπαθε σοκ όταν είδε δημοσιογράφο της "Συντέλειας" να την περιμένει έξω από το στούντιο με γάντια του μποξ για να της κάνει πλάκα, προφανώς αναφερόμενος στο περιστατικό ξυλοδαρμού της κ. Κανέλλη από τον Ηλία Κασιδιάρη στο παρελθόν.

Όπως εξήγησε αναλυτικά η βουλευτής του ΚΚΕ, όταν η ίδια βγήκε από το στούντιο, βρέθηκε μπροστά.... σε ένα ζευγάρι γάντια του μποξ σε απόσταση λίγων εκατοστών από το πρόσωπο της και είδε έναν άνθρωπο σωματώδη, τυλιγμένο με την ελληνική σημαία.
Ήταν οι συντελεστές της τηλεοπτικής εκπομπής "Συντέλεια".
Το πείραγμα ωστόσο, αποδείχτηκε ατυχές, με αποτέλεσμα η Λιάνα να θιχτεί και να φύγει από το στούντιο.
Η κ. Κανέλλη ξέσπασε σε λυγμούς, όταν επανήλθε στην εκπομπή, παραδεχόμενη ότι έπαθε σοκ και ότι δεν μπορεί να γίνεται πλάκα και σάτιρα με τη βία, ενώ καταδίκασε την άνοδο του φασισμού και την ανοχή απέναντι σε τέτοια φαινόμενα.

Από την πλευρά της η Πόπη Τσαπανίδου ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη και χαρακτήρισε επιπόλαια τη συμπεριφορά των συναδέλφων της.
Η κ. Κανέλλη υποστήριξε ότι αυτό δεν είναι αστείο για έναν άνθρωπο που έχει δεχθεί επίθεση στο παρελθόν.
"Τους χρυσαυγίτες μπορώ να τους αντιμετωπίσω πολιτικά. Αλλά αυτό δεν μπορώ. Η ψυχολογία μου είναι καταρρακωμένη. Το αστείο αυτού του επιπέδου και τον φασισμό του δήθεν αυθόρμητου δεν μπορώ να τον αντιμετωπίσω. Η σάτιρα σε μία τέτοια πράξη, ακόμα και σε ανθρώπους που θέλουν να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, δεν είναι αστεία", εξήγησε η κ. Κανέλλη.

Μάλιστα, κλαίγοντας η ίδια ανέφερε:
"Να μου πει κάποιος εάν έχει υποστεί κτηνωδία δημόσια, εάν θα μπορούσε να υποστεί το θέαμα με τα γάντια της πυγμαχίας. Αυτό υποτίθεται θα ήταν ένα αυθόρμητο αστείο για την εκπομπή Συντέλεια. Σε εμένα συνετέλεσε στην ηθική και ψυχολογική καταρράκωση. Δεν θεωρείται αστεία η διαπόμπευση και η βία".

Και ολοκλήρωσε λέγοντας: "Κατέρρευσα στην ιδέα ότι νέα παιδιά, πολλά από τα οποία τα έχω διδάξει, θεώρησαν αστείο κάτι τέτοιο. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει πλάκα με αυτά, ο εξωραϊσμός αυτών των πράξεων αποτελεί τη αιτία ανόδου του φασισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Αρνούμαι να κάνω σάτιρα με την βία που έχει ασκηθεί πάνω μου".

Πηγή: news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου