Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

Ενώπιον του Προέδρου η παρέλαση

Εκτακτα μέτρα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη για την αποτροπή εκτρόπων
Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια θα τελεστεί αύριο στη Θεσσαλονίκη η δοξολογία για τον πολιούχο Αγιο Δημήτριο, ενώ ο ανώτατος πολιτειακός άρχων θα παραστεί και στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και το ιστορικό ΟΧΙ. Επίσης στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ωστόσο, τις προετοιμασίες για το εορταστικό τριήμερο σκιάζει ο φόβος επανάληψης των περυσινών εκτρόπων. Ετσι, όλες οι εκδηλώσεις οργανώνονται σε συνθήκες «αποστείρωσης», με την ανάπτυξη δύο χιλιάδων αστυνομικών και τον αποκλεισμό των πολιτών από τους χώρους των επισήμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου