Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Σε ετοιμότητα το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό ενόψει του τυφώνα Σάντι


Ανακοίνωση του Μπιλ Γκόρτνεϊ

 Σάββατο, 27 Οκτωβρίου, 2012

Το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό αποφάσισε σήμερα να αποστείλει στα ανοικτά περίπου είκοσι πλοία του, που μέχρι την Παρασκευή ναυλωχούσαν στη ναυτική βάση του Νόρφολκ στη Βιρτζίνια και στα περίχωρά της, ενόψει της έλευσης εντός του επόμενου 48ωρου του τυφώνα Σάντι στις ακτές του Ατλαντικού.
«Δεδομένης της παρούσας πορείας της καταιγίδας, λάβαμε την απόφαση να βγει στα ανοικτά ο στόλος», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ναύαρχος Μπιλ Γκόρτνεϊ, ένας από τους πιο υψηλόβαθμους αξιωματικούς του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού.
Αποπλέοντας από τη βάση του τα πλοία θα έχουν τον χρόνο να διαπλεύσουν την ζώνη που θα πληγεί από τον τυφώνα προτού αυτός φθάσει εκεί, αποφεύγοντας οποιαδήποτε ζημιά από τα τεράστια κύματα που θα μαστιγώσουν τις ακτές κατά το πέρασμα του Σάντι.
Μεταξύ των πολεμικών πλοίων περιλαμβάνονται το πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο USS Harry-Truman, ένα ελικοπτεροφόρο, τρία καταδρομικά, οκτώ αντιτορπιλικά, αμφίβια αποβατικά πλοία, ή ακόμη πετρελαιοφόρα ανεφοδιασμού.
Άλλα πολεμικά πλοία, τα οποία βρίσκονται για επιδιόρθωση και δεν μπορούν να αποπλεύσουν για τα ανοικτά, θα ενισχύσουν την πρόσδεσή τους.
Ο τυφώνας Σάντι, που ήδη έχει προκαλέσει 38 θανάτους στην Καραϊβική, διασχίζει σήμερα τις Μπαχάμες και αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να πλήξει την πλέον πολυκατοικημένη περιοχή των ανατολικών ΗΠΑ, όπως προβλέπεται με ακόμη δεινότερες συνέπειες από τον τυφώνα Ιρένε, που είχε προκαλέσει 47 θανάτους το 2011.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου