Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Σκόπια: Διαψεύδει το VMRO τα περί διαπραγμάτευσης για το όνομα

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου, 2012
ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΕΝΤΑΞΙΑΚΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ

Σκόπια: Διαψεύδει το VMRO τα περί διαπραγμάτευσης για το όνομαΔιέψευσε σήμερα τ ο κυβερνών κόμμα VMRO-DPMNE του Ν.Γκρούεφσκιτους ισχυρισμούς που διατύπωσε, χθες, ο αρχηγός του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης «Σοσιαλδημοκρατική Ένωση» (SDSM) Μπράνκο Τσερβένκοφσκι, ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται το όνομα της χώρας με αντάλλαγμα την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων της ΠΓΔΜ με την ΕΕ, τον προσεχή Δεκέμβριο, στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

Ο υπουργός Οικονομικών της ΠΓΔΜ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του VMRO-DPMNE, Ζόραν Στάβρεσκι, χαρακτήρισε ως «επικίνδυνους» και «λανθασμένους» τους ισχυρισμούς αυτούς του κ.Τσερβένκοφσκι.
«Ο Μπράνκο Τσερβένκοφσκι εξέφρασε μία πολύ επικίνδυνη, αλλά και λανθασμένη θέση, για την οποία εμείς αντιδρούμε έντονα. Είπε ότι αν η χώρα λάβει ημερομηνία ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ, αυτό θα σημαίνει αλλαγή του ονόματος του χώρας. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν ισχύει.

Αυτή είναι μια καταστροφική θέση με την οποία ο κ. Τσερβένκοφσκι θέλει να δημιουργήσει την εντύπωση ότι ακόμα και να σημειώσουμε μία τέτοια επιτυχία (σ.σ. εννοεί την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ) αυτή θα είναι επιβλαβής για τη χώρα.
Ταυτόχρονα, ισχυρίζεται ότι αν δεν λάβουμε ημερομηνία ενταξιακών διαπραγματεύσεων, τότε πάλι δεν θα είναι καλό για τη χώρα και θα φταίει η κυβέρνηση. Έτσι είτε λάβουμε, είτε δεν λάβουμε ημερομηνία ενταξιακών διαπραγματεύσεων, ο Τσερβένκοφσκι θα λέει ότι δεν είναι καλό», ανέφερε ο κ.Στάβρσεκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου