Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Σκόπια: Διαψεύδει το VMRO τα περί διαπραγμάτευσης για το όνομα

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου, 2012
ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΕΝΤΑΞΙΑΚΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ

Σκόπια: Διαψεύδει το VMRO τα περί διαπραγμάτευσης για το όνομαΔιέψευσε σήμερα τ ο κυβερνών κόμμα VMRO-DPMNE του Ν.Γκρούεφσκιτους ισχυρισμούς που διατύπωσε, χθες, ο αρχηγός του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης «Σοσιαλδημοκρατική Ένωση» (SDSM) Μπράνκο Τσερβένκοφσκι, ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται το όνομα της χώρας με αντάλλαγμα την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων της ΠΓΔΜ με την ΕΕ, τον προσεχή Δεκέμβριο, στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

Ο υπουργός Οικονομικών της ΠΓΔΜ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του VMRO-DPMNE, Ζόραν Στάβρεσκι, χαρακτήρισε ως «επικίνδυνους» και «λανθασμένους» τους ισχυρισμούς αυτούς του κ.Τσερβένκοφσκι.
«Ο Μπράνκο Τσερβένκοφσκι εξέφρασε μία πολύ επικίνδυνη, αλλά και λανθασμένη θέση, για την οποία εμείς αντιδρούμε έντονα. Είπε ότι αν η χώρα λάβει ημερομηνία ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ, αυτό θα σημαίνει αλλαγή του ονόματος του χώρας. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν ισχύει.

Αυτή είναι μια καταστροφική θέση με την οποία ο κ. Τσερβένκοφσκι θέλει να δημιουργήσει την εντύπωση ότι ακόμα και να σημειώσουμε μία τέτοια επιτυχία (σ.σ. εννοεί την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ) αυτή θα είναι επιβλαβής για τη χώρα.
Ταυτόχρονα, ισχυρίζεται ότι αν δεν λάβουμε ημερομηνία ενταξιακών διαπραγματεύσεων, τότε πάλι δεν θα είναι καλό για τη χώρα και θα φταίει η κυβέρνηση. Έτσι είτε λάβουμε, είτε δεν λάβουμε ημερομηνία ενταξιακών διαπραγματεύσεων, ο Τσερβένκοφσκι θα λέει ότι δεν είναι καλό», ανέφερε ο κ.Στάβρσεκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου