Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

Από το Βαρθολομιό . . . στην Μίλαν!

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου, 2012...
Από το Βαρθολομιό στην Μίλαν! Μια σπουδαία επιτυχία για τον 10χρονο Αντώνη Μανουσιάδη από το Βαρθολομιό που επελέγη στην ποδοσφαιρική ακαδημία της Μίλαν, μαζί με ένα ακόμα
Ελληνόπουλο. Ο μαθητής από το Βαρθολομιό επελέγη στην θέση του τερματοφύλακα, κατά την διάρκεια διαγωνισμού ταλέντων, που διεξήχθη τέλος Αυγούστου στην Αρχαία Ολυμπία.
Μαζί με ένα ακόμα επιλεγέντα από την Ελλάδα, θα μεταβούν στις 4 Νοεμβρίου στην Ακαδημία της Μίλαν για να ενημερωθούν για την περαιτέρω συμμετοχή τους στην πρωταθλήτρια Ιταλίας. Σπουδαία ευκαιρία για τον μικρό μαθητή που του ανοίγει την πόρτα για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Σημειώνεται ότι από την μικρή πόλη της Ηλείας έχουν διακριθεί και διαπρέψει εντός και εκτός Ελλάδας, δεκάδες πολίτες, όπως ο νυν υπουργός περιβάλλοντος, Ευάγγελος Λιβιεράτος, ο πρώην υφυπουργός Γιώργος Κοντογιάννης, η κ. Φρόσω Σπετζάρη, ο Νίκος Σπετζάρης κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου