Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

Από το Βαρθολομιό . . . στην Μίλαν!

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου, 2012...
Από το Βαρθολομιό στην Μίλαν! Μια σπουδαία επιτυχία για τον 10χρονο Αντώνη Μανουσιάδη από το Βαρθολομιό που επελέγη στην ποδοσφαιρική ακαδημία της Μίλαν, μαζί με ένα ακόμα
Ελληνόπουλο. Ο μαθητής από το Βαρθολομιό επελέγη στην θέση του τερματοφύλακα, κατά την διάρκεια διαγωνισμού ταλέντων, που διεξήχθη τέλος Αυγούστου στην Αρχαία Ολυμπία.
Μαζί με ένα ακόμα επιλεγέντα από την Ελλάδα, θα μεταβούν στις 4 Νοεμβρίου στην Ακαδημία της Μίλαν για να ενημερωθούν για την περαιτέρω συμμετοχή τους στην πρωταθλήτρια Ιταλίας. Σπουδαία ευκαιρία για τον μικρό μαθητή που του ανοίγει την πόρτα για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Σημειώνεται ότι από την μικρή πόλη της Ηλείας έχουν διακριθεί και διαπρέψει εντός και εκτός Ελλάδας, δεκάδες πολίτες, όπως ο νυν υπουργός περιβάλλοντος, Ευάγγελος Λιβιεράτος, ο πρώην υφυπουργός Γιώργος Κοντογιάννης, η κ. Φρόσω Σπετζάρη, ο Νίκος Σπετζάρης κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου