Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

O Γιωργάκης "μίλησε" στο Harvard University με θέμα: ΑΝΑ-ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Ξέρει αυτός...

Ο Γιωργάκης μίλησε χθες (24 Σεπτ. 2012 )στο Χάρβαρντ σε ένα δωματιάκι μπροστά σε 30-35 φοιτητές ακρoατήριο!

IOP Visting Fellow George Papandreou Study Group - (Re)designing Europe

Former Prime of Greece George Papandreou shares his unique experience of the Eurozone Crisis and takes a look at the future of the Global Economy. Gazette Classification: Lecture. Organization/Sponsor: Institute of Politics. Contact Info: 617-495-1360. Monday, September 24, 2012, 4:00 PM5:30 PM. Harvard Kennedy School Littauer 166.
Καθηγητής της καταστροφής” μας είπε Ελληνίδα καθηγήτρια Πανεπιστημίου αλλά και τουλάχιστον 10 άλλοι Έλληνες που βρέθηκαν στο Harvard University για να ακούσουν τον Jeffrey George Papandreou με θέμα η “Ανασχεδιασμός της Ευρώπης”. Πάρα πολλά τα “κοσμητικά επίθετα” που στόλισαν το Πρωθυπουργό της Ελλάδας που πήγε την Ελλάδα στο ΔΝΤ και ενώ έλεγε ότι “λεφτά υπάρχουν” αποδείχτηκε ότι λεφτά δεν υπήρχαν.
Ένας άλλος ομογενής μας είπε “αυτός δεν μπορεί να οδηγήσει ποδήλατο και τον εξουσιοδότησαν να πάρει την τύχη της Ελλάς στα χέρια του;”
Η ουρά μέσα στο κτήριο JFK School of Law στο 79 Kennedy Street, Cambridge, Massachusetts ΗΠΑ ήταν μεγάλη από φοιτητές, Έλληνες και άλλων εθνικοτήτων και δεκάδων άλλων που ήρθαν να ακούσουν τον Μέγα πολιτικό!
Στις 4:15 άνοιξαν οι πόρτες της αίθουσας αλλά μόνο οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ μπορούσαν να μπουν! Δείχνοντας την φοιτητική τους ταυτότητα πέρασαν από το σεκιούριτι (ασφάλεια) περί τους 30-35 όλοι κι όλες, φοιτητές και φοιτήτριες, ενώ, καμιά 150-200 έμειναν απέξω!
Μία μικρή αίθουσα διδασκαλίας είχε παραχωρηθεί στον πρώην Πρωθυπουργό της Ελλάδας όπου στοιβάχτηκαν οι 30-35 φοιτητές και φοιτήτριες ενώ απαγορεύτηκε η είσοδος στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τελείως. Η αίθουσα ήταν στο ισόγειο (δεξιά από την κεντρική είσοδο, του κτηρίου του JFK School of Law). Η αίθουσα ήταν στο ισόγειο του κτηρίου του JFK School of Law. Οι φοιτητές κάθισαν σε ημικυκλική θέση ενώ υπήρχε και μηχανισμός με φωτεινές διαφάνειες. Πληροφορίες μας λένε ότι οι φοιτητές που μπήκαν μέσα υποχρεώθηκαν να κλείσουν τα κινητά τους τηλέφωνα και να μη χρησιμοποιήσουν εικονο-ηχολιπτικό μηχάνημα.
Δεν ξέρω τι είπε ο Γιωργάκης αλλά το όλο θέμα είναι μάλλον για να βάλλει ο Γιωργάκης στο βιογραφικό του ότι ήταν καθηγητής στο Χάρβαρντ! Από τα τζάμια φαινόταν η φιγούρα του ΓΑΠ να στέκεται όρθιος και να “διδάσκει” ενώ στο αριστερό μέρος κοντά στον τοίχο ήταν το μηχάνημα με τις διαφάνειες
Θα κάνει ακόμα άλλες 5 διαλέξεις ο Γιωργάκης (μέχρι τέλη Νοεμβρίου). Πληροφορίες μας λέε ότι θα πάρει και δοκτωράτο.
Είναι να μη πάρει!
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου