Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ήρθη η ασυλία της Ντόρας Μπακογιάννη με απόφαση της Βουλής

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου, 2012...

Την άρση ασυλίας της Ντόρας Μπακογιάννη αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής, ενώ απέρριψε το σχετικό αίτημα για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη

Νωρίτερα και οι δύο βουλευτές είχαν ζητήσει να αρθεί η ασυλία τους.
Ειδικότερα, για την κ. Μπακογιάννη, υπέρ ψήφισαν 236 βουλευτές, κατά 5, ενώ 3 βουλευτές δήλωσαν «παρών» και μία ψήφος ήταν άκυρη.
Για τον κ. Παπαδημούλη, 224 βουλευτές καταψήφισαν το σχετικό αίτημα, 17 τάχθηκαν υπέρ, 3 ψήφισαν λευκό και μία ψήφος ήταν άκυρη.
Το αίτημα για την άρση ασυλίας της κ. Μπακογιάννη αφορούσε την υπόθεση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, που είχε ρευστοποιήσει ο σύζυγός της Ισίδωρος Κούβελος από τράπεζα της Αμερικής και τα μετέφερε στο Λονδίνο, πράξη που όπως επανέλαβε η βουλευτής της ΝΔ, εκ παραδρομής δεν δηλώθηκε στο "πόθεν έσχες".
Η κ. Μπακογιάννη ζήτησε από τους συναδέλφους της, να άρουν την ασυλία της "για να μην μείνει καμία σκιά" και να την εκμεταλλεύονται οι άσπονδοι φίλοι της και τόνισε, ότι αυτή η υπόθεση τής "στοίχισε" και προσωπικά και πολιτικά.
Η υπόθεση του κ. Παπαδημούλη αφορούσε την καταγγελία που είχε κάνει κατά της Τζούλιας Αλεξανδράτου, την οποία είχε κατηγορήσει για "καραμπινάτη, προκλητική φοροδιαφυγή" για την οποία το κράτος δεν κάνει τίποτα.
"Είμαι έτοιμος να επαναλάβω όσα είπα στη Βουλή και ενώπιον της δικαιοσύνης. Ζητώ την άρση ασυλίας μου για δεοντολογικούς λόγους", τόνισε ο κ. Παπαδημούλης.
Πηγή: news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου