Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Π. Παναγιωτόπουλος: «Εκτός πραγματικότητας» τα σενάρια για πραξικόπημα

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου, 2012

Στη διάψευση του δημοσιεύματος του κυριακάτικου Βήματος με τίτλο «το πραξικόπημα που δεν έγινε» προχώρησαν το Σάββατο τόσο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, όσο η ΕΥΠ και ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ, Κωνσταντίνος Μπίκας.
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα του κυριακάτικου τύπου, δήλωσε:
«Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ήταν, είναι και θα είναι προσηλωμένες στο καθήκον που τους έχει τάξει το Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας και ο Ελληνικός Λαός: να διασφαλίζουν και να κατοχυρώνουν την Εθνική Ανεξαρτησία, την Κυριαρχία και την Εθνική Ακεραιότητα της χώρας. Όλα τα άλλα είναι εκτός πραγματικότητας…»

Διαψεύδει και ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ, Κ. Μπίκας (πρώην Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Βοστώνη).
Αλλά και ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ Κ. Μπίκας προχώρησε σε διάψευση των σχετικών δημοσιευμάτων, διευκρινίζοντας ότι ουδέποτε ενημέρωσε τον τότε Πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου για ενδεχόμενο πραξικόπημα.
Ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ Κωνσταντίνος Μπίκας, από την πλευρά του τόνισε:
"Επί προηγούμενης Διοίκησης, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ουδέποτε ενημέρωσε τον τότε Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για ενδεχόμενο πραξικόπημα.
Επίσης η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ουδέποτε έγινε αποδέκτης από άλλη Αρχή σχετικών Πληροφοριών, ώστε να προβεί στις από το νόμο προβλεπόμενες ενέργειες για την προστασία του Δημοκρατικού Πολιτεύματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου