Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

Σκληρότερη στάση υιοθετεί ο Ομπάμα για το Ιράν ενόψει αμερικανικών εκλογών

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα

   Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2012

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, αναμένεται να δηλώσει ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, το οποίο ανοίγει από σήμερα νέο κύκλο εργασιών, ότι «θα κάνουμε αυτό που πρέπει προκειμένου να αποτρέψουμε το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα».

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του διεθνούς οργανισμού συνεδριάζει στη Νέα Υόρκη, με βασικότερο θέμα τη Μέση Ανατολή και τις πρόσφατες εντάσεις στον Αραβικό κόσμο.
Ο πρόεδρος Ομπάμα θα παραθέσει έναν από τους εναρκτήριους λόγους του συνεδρίου, και έξι εβδομάδες πριν τις αμερικανικές εκλογές, εκτιμάται ότι θα κρατήσει σκληρή στάση απέναντι στο Ιράν, υποστηρίζοντας -σύμφωνα με αποσπάσματα του λόγου που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα- ότι ο πυρηνικός οπλισμός του Ιράν δεν πρέπει να επιτραπεί.
Ο Μπαράκ Ομπάμα αναμένεται ακόμα να καταδικάσει τις πρόσφατες ταραχές με αφορμή την ταινία για τον Μωάμεθ, ενώ στο λόγο του θα αναφερθεί και στον πρεσβευτή στη Λιβύη, ο οποίος σκοτώθηκε από επίθεση ενόπλων εξτρεμιστών.

Ψηλά στην ατζέντα
του συνεδρίου αναμένεται να βρεθεί και η 18μηνη πλέον κρίση στη Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου