Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

Σκληρότερη στάση υιοθετεί ο Ομπάμα για το Ιράν ενόψει αμερικανικών εκλογών

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα

   Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2012

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, αναμένεται να δηλώσει ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, το οποίο ανοίγει από σήμερα νέο κύκλο εργασιών, ότι «θα κάνουμε αυτό που πρέπει προκειμένου να αποτρέψουμε το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα».

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του διεθνούς οργανισμού συνεδριάζει στη Νέα Υόρκη, με βασικότερο θέμα τη Μέση Ανατολή και τις πρόσφατες εντάσεις στον Αραβικό κόσμο.
Ο πρόεδρος Ομπάμα θα παραθέσει έναν από τους εναρκτήριους λόγους του συνεδρίου, και έξι εβδομάδες πριν τις αμερικανικές εκλογές, εκτιμάται ότι θα κρατήσει σκληρή στάση απέναντι στο Ιράν, υποστηρίζοντας -σύμφωνα με αποσπάσματα του λόγου που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα- ότι ο πυρηνικός οπλισμός του Ιράν δεν πρέπει να επιτραπεί.
Ο Μπαράκ Ομπάμα αναμένεται ακόμα να καταδικάσει τις πρόσφατες ταραχές με αφορμή την ταινία για τον Μωάμεθ, ενώ στο λόγο του θα αναφερθεί και στον πρεσβευτή στη Λιβύη, ο οποίος σκοτώθηκε από επίθεση ενόπλων εξτρεμιστών.

Ψηλά στην ατζέντα
του συνεδρίου αναμένεται να βρεθεί και η 18μηνη πλέον κρίση στη Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου