Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ο "Ομπαμάκος" φέρεται να κερδίζει άνετα τις πολιτείες - κλειδιά

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2012
Ο Ομπάμα φέρεται να κερδίζει άνετα τις πολιτείες - κλειδιάΠροηγείται 9-10 μονάδες του Ρόμνεϊ σε Φλόριδα και Οχάιο


Άνετα πρώτος στην Οχάιο και τη Φλόριδα είναι ο Μπαράκ Ομπάμα σύμφωνα με δημοσκόπηση σε δύο πολιτείες-κλειδιά που θα μπορούσαν να του εξασφαλίσουν μία καλή θέση στον προεκλογικό αγώνα δρόμου αν όχι και την νίκη στην αναμέτρηση του Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με κοινή δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Κινίπιακ, των New York Times και του CBS, ο Ομπάμα όχι μόνο έχει διευρύνει το προβάδισμά του αλλά συγκεντρώνει περισσότερες θετικές γνώμες σε κάθε κατηγορία ζητημάτων.
Συγκεκριμένα, προηγείται στο Οχάιο με 53% έναντι 43% του Ρόμνεϊ και, αντίστοιχα, στη Φλόριδα με 53% έναντι 44%.
Σημαντικό είναι ότι στο Οχάιο το 48% των ψηφοφόρων του Ρόμνεϊ θα τον επιλέξουν αν και έχουν επιφυλάξεις για το πρόσωπό του ή γιατί αντιπαθούν τον Ομπάμα. Το αντίστοιχο ποσοστό για τον Ομπάμα είναι μόλις 33%.
Οι δύο πολιτείες, που στο παρελθόν έτειναν να ψηφίζουν Ρεπουμπλικάνους, έχουν 47 εκλέκτορες (29 η Φλόριδα και 18 το Οχάιο) σχεδόν όσους όλες οι άλλες αμφίρροπες πολιτείες. Στο παρελθόν, όποιος Ρεπουμπλικάνος κέρδιζε τις πολιτείες κέρδιζε και τις εκλογές.
Η έρευνα έγινε μετά τις αποκαλύψεις για την γνώμη που έχει ο Ρόμνεϊ για τους ψηφοφόρους του Ομπάμα: σε βίντεο που είχε έρθει στο φως από το Mother Jones τους αποκαλούσε «εξαρτώμενους από τα επιδόματα».
Μετά από αλλεπάλληλες αστοχίες και αποκαλύψεις που τον χρωμάτισαν αρνητικά, ο Μιτ Ρόμνεϊ βρίσκεται στη δύσκολη θέση, σχολιάζουν οι New York Times, να κερδίσει τους αναποφάσιστους και να ξαναφέρει πίσω τους απογοητευμένους ή όσους δεν βλέπουν πια αρνητικά.
Αργά αλλά σταθερά η καλή εικόνα που είχε άρχισε να μεταβάλλεται και να μειώνεται η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του για το αν θα επιλύσει βασικά προβλήματα όπως το έλλειμμα. Αντίστοιχα η εικόνα του Ομπάμα βελτιώνεται και αποδίδει, ως φαίνεται, η γραμμή των Δημοκρατικών ότι ο πάμπλουτος Ρόμνεϊ είναι ξεκομμένος από τα προβλήματα του μέσου Αμερικανού.
Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει το πρώτο από τα τρία ντιμπέιτ των υποψηφίων προέδρων και η εκστρατεία θα αρχίσει πλέον για τα καλά και για τους υποψήφιους και για την κοινή γνώμη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου