Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

Η γαλλική Vivendi εξαγόρασε την ΕΜΙ και τους... Beatles

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου, 2012
Η γαλλική Vivendi εξαγόρασε την ΕΜΙ και τους... BeatlesΣτο 1,4 δισ. ευρώ ολοκηρώθηκε η «σούπερ συμφωνία


Ο γαλλικός όμιλος Vivendi και η θυγατρική του Universal Music Group ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της εξαγοράς ύψους 1,4 δισ. ευρώ της EMI Recorded Music, η οποία κατέχει μεταξύ άλλων τα δικαιώματα του καταλόγου των τραγουδιών των Beatles.
Ο Vivendi, παγκόσμιος ηγέτης στην ηχογραφημένη μουσική, αγόρασε την EMI Recorded Music από την αμερικανική τράπεζα Citigroup.
«Η εξαγορά αυτή δίνει τη δυνατότητα στον Vivendi να ενισχύσει τη σημαντική του θέση σε ότι αφορά τους μουσικούς δημιουργούς και τα έργα τους», αναφέρουν ο όμιλος και η θυγατρική του σε κοινή ανακοίνωση.
Σε άλλη ανακοίνωση, η Citigroup επιβεβαίωσε την ολοκλήρωση της συναλλαγής χαιρετίζοντας την «αξιοσημείωτη επιτυχία» της διαδικασίας αυτής.
«Οι καλλιτέχνες όπως και η πολιτιστική βιομηχανία θα ωφεληθούν από τη δημιουργία αυτής της νέας επιχειρηματικής οντότητας», η οποία συνενώνει μεγάλη ποικιλία από εθνικές και διεθνείς δισκογραφικές εταιρείες, και αυτό θα συμβεί και για τους Beatles ή τους Beach Boys, σύμφωνα με τον γαλλικό όμιλο.
Μετά από ενδελεχή έρευνα έξι μηνών, οι Βρυξέλλες επέτρεψαν τελικά την εξαγορά, στις 21 Σεπτεμβρίου.
Παράλληλα, η αμερικανική Επιτροπή Εμπορίου (FTC) ανακοίνωσε ότι σταμάτησε τον έλεγχο της συγχώνευσης Universal-EMI, δίνοντας έτσι και την δική της έγκριση για τη συναλλαγή.
Η Universal είναι η πρώτη δισκογραφική εταιρεία στον κόσμο, αρκετά μπροστά από τις δύο άλλες μεγάλες εταιρείες, τη Sony και την Warner.
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου