Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

Η γαλλική Vivendi εξαγόρασε την ΕΜΙ και τους... Beatles

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου, 2012
Η γαλλική Vivendi εξαγόρασε την ΕΜΙ και τους... BeatlesΣτο 1,4 δισ. ευρώ ολοκηρώθηκε η «σούπερ συμφωνία


Ο γαλλικός όμιλος Vivendi και η θυγατρική του Universal Music Group ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της εξαγοράς ύψους 1,4 δισ. ευρώ της EMI Recorded Music, η οποία κατέχει μεταξύ άλλων τα δικαιώματα του καταλόγου των τραγουδιών των Beatles.
Ο Vivendi, παγκόσμιος ηγέτης στην ηχογραφημένη μουσική, αγόρασε την EMI Recorded Music από την αμερικανική τράπεζα Citigroup.
«Η εξαγορά αυτή δίνει τη δυνατότητα στον Vivendi να ενισχύσει τη σημαντική του θέση σε ότι αφορά τους μουσικούς δημιουργούς και τα έργα τους», αναφέρουν ο όμιλος και η θυγατρική του σε κοινή ανακοίνωση.
Σε άλλη ανακοίνωση, η Citigroup επιβεβαίωσε την ολοκλήρωση της συναλλαγής χαιρετίζοντας την «αξιοσημείωτη επιτυχία» της διαδικασίας αυτής.
«Οι καλλιτέχνες όπως και η πολιτιστική βιομηχανία θα ωφεληθούν από τη δημιουργία αυτής της νέας επιχειρηματικής οντότητας», η οποία συνενώνει μεγάλη ποικιλία από εθνικές και διεθνείς δισκογραφικές εταιρείες, και αυτό θα συμβεί και για τους Beatles ή τους Beach Boys, σύμφωνα με τον γαλλικό όμιλο.
Μετά από ενδελεχή έρευνα έξι μηνών, οι Βρυξέλλες επέτρεψαν τελικά την εξαγορά, στις 21 Σεπτεμβρίου.
Παράλληλα, η αμερικανική Επιτροπή Εμπορίου (FTC) ανακοίνωσε ότι σταμάτησε τον έλεγχο της συγχώνευσης Universal-EMI, δίνοντας έτσι και την δική της έγκριση για τη συναλλαγή.
Η Universal είναι η πρώτη δισκογραφική εταιρεία στον κόσμο, αρκετά μπροστά από τις δύο άλλες μεγάλες εταιρείες, τη Sony και την Warner.
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου