Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

Μετά το... Harvard, ο Παπανδρέου τηλεφώνησε στον Στουρνάρα

Υπερατλαντικό τηλεφώνημα
Ενημέρωση για τις οικονομικές εξελίξεις ζήτησε και είχε από τον Γιάννη Στουρνάρα ο κ.Γιώργος Παπανδρέου.
Ο πρώην πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον υπουργό Οικονομικών για να πληροφορηθεί «από πρώτο χέρι» για την πορεία των δημοσιονομικών και των διαβουλεύσεων με την Τρόικα για το ελληνικό πρόγραμμα, προκειμένου να προωθεί τις ελληνικές θέσεις στις εκδηλώσεις και τις εκπομπές όπου παρουσιάζεται ως ομιλητής στο εξωτερικό.

Ικανοποιημένος ο Γιώργος από το Χάρβαρντ
Την ικανοποίησή του για την πρώτη διάλεξη που πραγματοποίησε στο Χάρβαρντ την Κυριακή (ήταν την Δευτέρα 24/9/12) εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου σε συνεργάτες του.
Ο κ. Παπανδρέου περιέγραψε το θετικό κλίμα στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί τους και το ενδιαφέρον των φοιτητών για το θέμα του σεμιναρίου που ανέλαβε. Συγκεκριμένα, είπε πως βρέθηκαν στη διδασκαλική αίθουσα περισσότεροι από 150 φοιτητές απ' όλο τον κόσμο.  (Σκέψου να μην είμαστε εκεί, θα τον πιστεύαμε κι εμείς, Η Σύνταξη).
Επίσης, ο κ. Παπανδρέου επιβεβαίωσε το τηλεφώνημα που έκανε στον υπουργό Οικονομικών, κ. Γιάννη Στουρνάρα. Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, ηθελε να μάθει "από πρώτο χέρι" για τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με την Τρόικα, προκειμένου να προωθεί τα ελληνικά συμφέροντα στις παρεμβάσεις του.
Ο πρώην πρωθυπουργός θα βρίσκεται στο τέλος της εβδομάδας στις Βρυξέλλες, όπου θα παραστεί στη Σύνοδο του Σοσιαλιστικού Κόμματος. Τέλος, οι συνεργάτες του δεν είναι σε θέση ακόμα να επιβεβαιώσουν αν ο κ. Παπανδρέου θα βρίσκεται στην Ελλάδα την ημέρα της ψήφισης του νέου πακέτου μέτρων από τη Βουλή.
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου