Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Μετά το... Harvard, ο Παπανδρέου τηλεφώνησε στον Στουρνάρα

Υπερατλαντικό τηλεφώνημα
Ενημέρωση για τις οικονομικές εξελίξεις ζήτησε και είχε από τον Γιάννη Στουρνάρα ο κ.Γιώργος Παπανδρέου.
Ο πρώην πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον υπουργό Οικονομικών για να πληροφορηθεί «από πρώτο χέρι» για την πορεία των δημοσιονομικών και των διαβουλεύσεων με την Τρόικα για το ελληνικό πρόγραμμα, προκειμένου να προωθεί τις ελληνικές θέσεις στις εκδηλώσεις και τις εκπομπές όπου παρουσιάζεται ως ομιλητής στο εξωτερικό.

Ικανοποιημένος ο Γιώργος από το Χάρβαρντ
Την ικανοποίησή του για την πρώτη διάλεξη που πραγματοποίησε στο Χάρβαρντ την Κυριακή (ήταν την Δευτέρα 24/9/12) εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου σε συνεργάτες του.
Ο κ. Παπανδρέου περιέγραψε το θετικό κλίμα στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί τους και το ενδιαφέρον των φοιτητών για το θέμα του σεμιναρίου που ανέλαβε. Συγκεκριμένα, είπε πως βρέθηκαν στη διδασκαλική αίθουσα περισσότεροι από 150 φοιτητές απ' όλο τον κόσμο.  (Σκέψου να μην είμαστε εκεί, θα τον πιστεύαμε κι εμείς, Η Σύνταξη).
Επίσης, ο κ. Παπανδρέου επιβεβαίωσε το τηλεφώνημα που έκανε στον υπουργό Οικονομικών, κ. Γιάννη Στουρνάρα. Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, ηθελε να μάθει "από πρώτο χέρι" για τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με την Τρόικα, προκειμένου να προωθεί τα ελληνικά συμφέροντα στις παρεμβάσεις του.
Ο πρώην πρωθυπουργός θα βρίσκεται στο τέλος της εβδομάδας στις Βρυξέλλες, όπου θα παραστεί στη Σύνοδο του Σοσιαλιστικού Κόμματος. Τέλος, οι συνεργάτες του δεν είναι σε θέση ακόμα να επιβεβαιώσουν αν ο κ. Παπανδρέου θα βρίσκεται στην Ελλάδα την ημέρα της ψήφισης του νέου πακέτου μέτρων από τη Βουλή.
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου