Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΑΕΔ μόνο για Έλληνες ιδρύει η Χρυσή Αυγή

 Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, 2012
ΟΑΕΔ μόνο για Έλληνες ιδρύει η Χρυσή Αυγή
Γραφείο ευρέσεως εργασίας μόνο για Ελληνες ιδρύει η Χρυσή Αυγή με την ονομασία «Οργανισμός Ανεύρεσης Εργασίας Δοκιμαζόμενων Ελλήνων». Όπως τονίζει ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή, είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο Όμιλος Ανεύρεσης Εργασίας Δοκιμαζόμενων Ελλήνων είναι μία προσπάθεια ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ με σκοπό την αλληλεγγύη και την υποστήριξη των ανέργων συμπατριωτών μας. Όποιος άνεργος Έλληνας πολίτης το επιθυμεί, μπορεί να επικοινωνεί με τα κατά τόπους γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου και να εγγράφεται στους σχετικούς καταλόγους ανεύρεσης εργασίας, αναφέροντάς μας μόνο το ονοματεπώνυμο, την ειδικότητά του και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Ομοίως όσοι εργοδότες επιθυμούν να προσλάβουν Έλληνες στις επιχειρήσεις τους μπορούν να έρθουν σε επαφή με τις Τοπικές Οργανώσεις της Χρυσής Αυγής. Η εν λόγω προσπάθεια έχει ξεκάθαρα κοινωφελή σκοπό και ο χαρακτήρας της είναι ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ. Την ίδια ώρα που οι μεγαλοεργολάβοι, το ιδιωτικό και κρατικό κεφάλαιο προσφέρουν σχεδόν αποκλειστικά εργασία σε λαθρομετανάστες, η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Έλληνα.
Χρυσή Αυγή Ο.Α.Ε.Δ. Ελλήνων
Όμιλος Ανεύρεσης Εργασίας Δοκιμαζόμενων Ελλήνων

Αντίδραση από τον βουλευτή του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη

Ο κ. Παφίλης κατηγόρησε τη Χρυσή Αυγή ότι εκμεταλλεύεται την ανεργία για να καλλιεργήσει τον ρατσισμό και το μίσος.
Παράλληλα, υποστήριξε πως με μηχανισμό τραμπούκων αναγκάζουν επιχειρηματίες να αντικαταστήσουν αλλοδαπούς εργαζόμενους με 18 ευρώ με Έλληνες, καταστρατηγώντας τις συλλογικές συμβάσεις.
Στον βουλευτή του ΚΚΕ απάντησε ο υφυπουργός Εργασίας Νίκος Παναγιωτόπουλος ο οποίος ξεκαθάρισε πως αν το συγκεκριμένο γραφείο δεν τηρήσει τις νόμιμες διαδικασίες θα κλείσει.

Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου