Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΑΕΔ μόνο για Έλληνες ιδρύει η Χρυσή Αυγή

 Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, 2012
ΟΑΕΔ μόνο για Έλληνες ιδρύει η Χρυσή Αυγή
Γραφείο ευρέσεως εργασίας μόνο για Ελληνες ιδρύει η Χρυσή Αυγή με την ονομασία «Οργανισμός Ανεύρεσης Εργασίας Δοκιμαζόμενων Ελλήνων». Όπως τονίζει ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή, είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο Όμιλος Ανεύρεσης Εργασίας Δοκιμαζόμενων Ελλήνων είναι μία προσπάθεια ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ με σκοπό την αλληλεγγύη και την υποστήριξη των ανέργων συμπατριωτών μας. Όποιος άνεργος Έλληνας πολίτης το επιθυμεί, μπορεί να επικοινωνεί με τα κατά τόπους γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου και να εγγράφεται στους σχετικούς καταλόγους ανεύρεσης εργασίας, αναφέροντάς μας μόνο το ονοματεπώνυμο, την ειδικότητά του και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Ομοίως όσοι εργοδότες επιθυμούν να προσλάβουν Έλληνες στις επιχειρήσεις τους μπορούν να έρθουν σε επαφή με τις Τοπικές Οργανώσεις της Χρυσής Αυγής. Η εν λόγω προσπάθεια έχει ξεκάθαρα κοινωφελή σκοπό και ο χαρακτήρας της είναι ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ. Την ίδια ώρα που οι μεγαλοεργολάβοι, το ιδιωτικό και κρατικό κεφάλαιο προσφέρουν σχεδόν αποκλειστικά εργασία σε λαθρομετανάστες, η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Έλληνα.
Χρυσή Αυγή Ο.Α.Ε.Δ. Ελλήνων
Όμιλος Ανεύρεσης Εργασίας Δοκιμαζόμενων Ελλήνων

Αντίδραση από τον βουλευτή του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη

Ο κ. Παφίλης κατηγόρησε τη Χρυσή Αυγή ότι εκμεταλλεύεται την ανεργία για να καλλιεργήσει τον ρατσισμό και το μίσος.
Παράλληλα, υποστήριξε πως με μηχανισμό τραμπούκων αναγκάζουν επιχειρηματίες να αντικαταστήσουν αλλοδαπούς εργαζόμενους με 18 ευρώ με Έλληνες, καταστρατηγώντας τις συλλογικές συμβάσεις.
Στον βουλευτή του ΚΚΕ απάντησε ο υφυπουργός Εργασίας Νίκος Παναγιωτόπουλος ο οποίος ξεκαθάρισε πως αν το συγκεκριμένο γραφείο δεν τηρήσει τις νόμιμες διαδικασίες θα κλείσει.

Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου