Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

«Βέτο» Ομπάμα, για την ακύρωσητεσσάρων πάρκων αιολικής ενέργειας στην περίμετρο στρατιωτικής βάσης

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου, 2012
Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα άσκησε σήμερα «βέτο», με σκοπό να μην ολοκληρωθούν τελικά από την κινεζική εταιρεία Ralls Corp. - σε συνεργασία με τον όμιλο Sany - κοντά σε ναυτική βάση του Ορεγκον, συνολικά τέσσερα υπαίθρια «πάρκα» με μεγάλο αριθμό γεννητριών παραγωγής αιολικής ενέργειας.
Η κατ' αρχήν συμφωνία για τα πάρκα αιολικής ενέργειας είχε συναφθεί λίγο μετά την πρωτοχρονιά φέτος. Ο πρόεδρος Ομπάμα ασκώντας «βέτο» επικαλέστηκε την «εθνική ασφάλεια».
Στη ναυτική βάση του Ορεγκον, η οποία είναι εκπαιδευτική, είναι εγκατεστημένα αρκετά «ευαίσθητα» οπλικά συστήματα, όπως αναφέρει το επίσημο ανακοινωθέν του Πενταγώνου αναφορικά με το προεδρικό «βέτο» στην κατασκευή στην περίμετρό της πάρκων αιολικής ενέργειας.
Πηγή: ΑΜΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου