Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

«Βέτο» Ομπάμα, για την ακύρωσητεσσάρων πάρκων αιολικής ενέργειας στην περίμετρο στρατιωτικής βάσης

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου, 2012
Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα άσκησε σήμερα «βέτο», με σκοπό να μην ολοκληρωθούν τελικά από την κινεζική εταιρεία Ralls Corp. - σε συνεργασία με τον όμιλο Sany - κοντά σε ναυτική βάση του Ορεγκον, συνολικά τέσσερα υπαίθρια «πάρκα» με μεγάλο αριθμό γεννητριών παραγωγής αιολικής ενέργειας.
Η κατ' αρχήν συμφωνία για τα πάρκα αιολικής ενέργειας είχε συναφθεί λίγο μετά την πρωτοχρονιά φέτος. Ο πρόεδρος Ομπάμα ασκώντας «βέτο» επικαλέστηκε την «εθνική ασφάλεια».
Στη ναυτική βάση του Ορεγκον, η οποία είναι εκπαιδευτική, είναι εγκατεστημένα αρκετά «ευαίσθητα» οπλικά συστήματα, όπως αναφέρει το επίσημο ανακοινωθέν του Πενταγώνου αναφορικά με το προεδρικό «βέτο» στην κατασκευή στην περίμετρό της πάρκων αιολικής ενέργειας.
Πηγή: ΑΜΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου