Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

Κοινή γραμμή Ομπάμα - Νετανιάχου για το Ιράν

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, 2012
Κοινή γραμμή Ομπάμα - Νετανιάχου για το ΙράνΣυμφώνησαν ότι θα πρέπει να εμποδιστεί να αποκτήσει πυρηνικά

Στην ανάγκη να εμποδιστεί το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα συμφώνησαν πλήρως ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν την Παρασκευή, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για ένα κοινό στόχο των δύο χωρών.
Ο Νετανιάχου χαιρέτισε από την πλευρά του τη δέσμευση του Προέδρου των ΗΠΑ, ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στις αρχές της εβδομάδας, να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, αναφέρει ο Λευκός Οίκος.
Παραταύτα, στην ανακοίνωση δεν γίνεται λόγος για το περιεχόμενο της συνομιλίας, ειδικότερα για το αν ο Ομπάμα μετέβαλε τη στάση του ή αν υποχώρησε στο πιεστικό αίτημα του Ισραήλ (πληροφορίες μιλούσαν σχεδόν για τελεσίγραφο προς την Ουάσινγκτον) να επιλυθεί το ζήτημα δια της αστυνομικής βίας.
Το Ισραήλ είχε ζητήσει κατ’ ίδίαν συνάντηση των δύο ηγετών, αίτημα που απέρριψε ο Λευκος Οίκος τροφοδοτώντας φημολογία και εκτιμήσεις ότι επικρατεί ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές με αφορμή την ανησυχία του Ισραήλ για το ιρανικό πρόγραμμα και την πρόθεση που εξέφρασε εμμέσως να επέμβει έστω και μονομερώς.
Η Ουάσινγκτον πάντως είχε ζητήσει να μην υπάρξει επιθετική ενέργεια πριν από τις 6 Νοεμβρίου, ημερομηνία των αμερικανικών εκλογών.
Στην ομιλία του την Πέμπτη ο Νετανιάχου έφερε το θέμα του Ιράν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και ζήτησε να μπουν κόκκινες γραμμές πριν είναι πολύ αργά.
Όπως εξήγησε, κρατώντας μάλιστα και ένα μεγάλο διάγραμμα με τη «βόμβα» του ιρανικού προγράμματος έτοιμη να εκραγεί, ως το καλοκαίρι το Ιράν θα έχει στα χέρια του το όπλο.
* Επικοινωνία με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό θα έχει την Παρασκευή και ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, Μιτ Ρόμνεϊ.
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου