Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

Οριστικοποιήθηκαν τα μέτρα που θα παρουσιαστούν στους πολιτικούς αρχηγούς

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2012
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Στη σύσκεψη οριστικοποιήθηκαν τα μέτρα που θα παρουσιαστούν πιθανόν την Πέμπτη στους πολιτικούς αρχηγούς, τόσο για τη φορολογία όσο και για το πακέτο των 11,5 δισ. ευρω.
Την Τετάρτη, ο υπουργός Οικονομικών Ιωάννης Στουρνάρας αναμένεται να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για το σκληρό πακέτο μέτρων για την επόμενη διετία.
Πηγή: Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου