Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

Φάκελος με ύποπτη σκόνη σε γραφεία της Deutsche Bank

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου, 2012
Φάκελος με ύποπτη σκόνη σε γραφεία της Deutsche BankΕκκενώθηκε ολόκληρο το κτίριο, στο οποίο εργάζονται συνολικά 700 άτομα

Σαράντα εργαζόμενοι της Deutsche Bank σε γραφεία στο Σκόιντιτς του ανατολικού τμήματος της Γερμανίας, κοντά στη Λειψία, απομακρύνθηκαν από την εργασία τους όταν βρέθηκε στο κτίριο φάκελος με ύποπτη σκόνη.
Οι εργαζόμενοι που ήρθαν σε επαφή με τον φάκελο υποβάλλονται σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχουν πρόβλημα.
Επιπλέον άλλα 700 άτομα απομακρύνθηκαν από το ίδιο κτίριο που στεγάζει και άλλες επιχειρήσεις. Στην περιοχή έχουν σπεύσει μονάδες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.
Η τοπική εφημερίδα «Leipziger Volkszeitung» σημειώνει στην online έκδοσή της ότι τοι περιστατικό μπορεί να σχετίζεται με διαμάχες στα γραφεία για το θέμα των μισθών, αναφέρει το Reuters.
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου