Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

Φάκελος με ύποπτη σκόνη σε γραφεία της Deutsche Bank

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου, 2012
Φάκελος με ύποπτη σκόνη σε γραφεία της Deutsche BankΕκκενώθηκε ολόκληρο το κτίριο, στο οποίο εργάζονται συνολικά 700 άτομα

Σαράντα εργαζόμενοι της Deutsche Bank σε γραφεία στο Σκόιντιτς του ανατολικού τμήματος της Γερμανίας, κοντά στη Λειψία, απομακρύνθηκαν από την εργασία τους όταν βρέθηκε στο κτίριο φάκελος με ύποπτη σκόνη.
Οι εργαζόμενοι που ήρθαν σε επαφή με τον φάκελο υποβάλλονται σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχουν πρόβλημα.
Επιπλέον άλλα 700 άτομα απομακρύνθηκαν από το ίδιο κτίριο που στεγάζει και άλλες επιχειρήσεις. Στην περιοχή έχουν σπεύσει μονάδες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.
Η τοπική εφημερίδα «Leipziger Volkszeitung» σημειώνει στην online έκδοσή της ότι τοι περιστατικό μπορεί να σχετίζεται με διαμάχες στα γραφεία για το θέμα των μισθών, αναφέρει το Reuters.
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου