Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again.

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

Σοκ: Κυβερνητικός οδοστρωτήρας συνέθλιψε Κινέζο διαδηλωτή

kinezos1Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου, 2012
Σοκαρισμένη είναι η παγκόσμια κοινή γνώμη από τις σκληρές εικόνες που έρχονται από την Κίνα και δείχνουν έναν οδοστρωτήρα να συνθλίβει ένα νεαρό διαδηλωτή,
ο οποίος είχε ξαπλώσει στο οδόστρωμα, προκειμένου να εμποδίσει την πορεία του μηχανήματος.
kinezos3Ο νεαρός Χε Ζι Ηούα ζούσε στο χωριό Τσανγκσά της επαρχίας Χουνάν, το οποίο η κυβέρνηση αποφάσισε να αξιοποιήσει για εμπορικούς σκοπούς, ζητώντας από τους κατοίκους να μετεγκασταθούν. Όπως ήταν αναμενόμενο, εκείνοι αντέδρασαν και στην προσπάθειά τους να σταματήσουν τα έργα, έκλεισαν το δρόμο, ενώ ο νεαρός ξάπλωσε στο οδόστρωμα.
Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο αντιδήμαρχος της περιοχής έδωσε εντολή στο χειριστή του οδοστρωτήρα να συνεχίσει την πορεία του, αγνοώντας το νεαρό διαδηλωτή, με αποτέλεσμα να τον συνθλίψει ζωντανό.
Σύμφωνα με καταγγελίες των κατοίκων του χωριού, οι τοπικές αρχές επιχείρησαν να συγκαλύψουν το περιστατικό, στέλνοντας ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας για να αντιμετωπίσουν το πλήθος και να κρύψουν τη σορό. Μάλιστα, προσέφεραν και χρήματα στην οικογένεια του άτυχου άνδρα, προκειμένου να μην δημοσιοποίησει το περιστατικό.

Η Daily Mail σημειώνει πάντως πως, καθώς είναι αδιευκρίνιστο ακριβώς τι φαίνεται στις φωτογραφίες, δεν αποκλείεται το περιστατικό να ήταν και ατύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου