Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

Συνελήφθη ο παραγωγός της «Αθωότητας των μουσουλμάνων»

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, 2012
ΗΠΑ: Συνελήφθη ο παραγωγός της «Αθωότητας των μουσουλμάνων»Ο Νακούλα κατηγορείται ότι, παραβίασε τους όρους αποφυλάκισής του

Ο Νακούλα Μπασελέι Νακούλα (δεύτερος από δεξιά), έξω από το σπίτι του στο Σερίτος, Λος Άντζελες, Καλιφόρνια (ΗΠΑ) συνοδεύεται από αστυνομικούς σε φωτογραφία της 15ης Σεπτεμβρίου 


Ο παραγωγός της ισλαμοφοβικής ταινίας «Η αθωότητα των μουσουλμάνων», ο οποίος προκάλεσε ένα κύμα φονικής βίας στη Μέση Ανατολή και επικηρύχθηκε από έναν πακιστανό υπουργό, συνελήφθη χθες Πέμπτη στο Λος Άντζελες και διατάχθηκε η φυλάκισή του χωρίς εγγύηση με κατηγορίες ότι παραβίασε τους όρους της αποφυλάκισής του έπειτα από καταδίκη του σε 21 μήνες φυλάκισης το 2010 για τραπεζική απάτη.
Υπεύθυνοι αναστολών διεξήγαν έρευνα σε βάρος του 55χρονου Νακούλα Μπασελέι Νακούλα για το αν, φτιάχνοντας την ταινία, παραβίασε τους όρους της αποφυλάκισής του, το 2011. Ένας όρος της αποφυλάκισης του Νάκουλα, ενός χριστιανού κόπτη που τελευταία έμενε στο Σερίτος, ένα προάστιο του Λος Άντζελες, ήταν η απαγόρευση της πρόσβασης στο Ίντερνετ ή της χρήσης ψευδωνύμων χωρίς την έγκριση του υπεύθυνου αναστολής.
«Αυτή τη στιγμή το δικαστήριο δεν έχει εμπιστοσύνη στον κατηγορούμενο», δήλωσε η δικαστής Σούζαν Σίγκαλ ανακοινώνοντας την απόφαση. Επισήμανε ότι ο Νακούλα έχει επανειλημμένα εξαπατήσει και ότι υπάρχει κίνδυνος να διαφύγει.
Οι ομοσπονδιακοί υπεύθυνοι αναστολών εξέτασαν αν ο Νακούλα παραβίασε τους όρους της αποφυλάκισής του φτιάχνοντας την ταινία και εντόπισαν οκτώ περιπτώσεις παραβίασης.
Ο συνήγορος του Νακούλα, ο Στίβ Σέιντεν, ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος ο πελάτης του με εγγύηση 10.000 δολαρίων. Ο ίδιος δήλωσε πως «ανησυχεί εξαιρετικά για την ασφάλεια του Νακούλα», διευκρινίζοντας πως μπορεί να μην είναι ασφαλής σε ομοσπονδιακή φυλακή στο Λος Άντζελες λόγω της παρουσίας εκεί μουσουλμάνων φυλακισμένων. Οι εισαγγελείς απάντησαν πως στην πραγματικότητα ο Νακούλα θα είναι ασφαλέστερος ως κρατούμενος απ' ό,τι έξω από τη φυλακή
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου