Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ρόμνεϊ: Θα υιοθετήσει πιο «επιθετική» στάση

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2012
Πιο «επιθετική» προεκλογική στάση ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να υιοθετήσει ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος, Μιτ Ρόμνεϊ.
Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, Μιτ Ρόμνεϊ, δήλωσε την Κυριακή ότι σκοπεύει να υιοθετήσει πιο «επιθετική» στάση κατά την προεκλογική του εκστρατεία, στο λίγο διάστημα που απομένει μέχρι τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Νοεμβρίου.
Όπως μεταδίδει το Πρακτορείο Ρόιτερς, ο Ρόμνεϊ φαίνεται να έχει «πάρει κατάκαρδα» την κριτική που του έκανε το ίδιο το του κόμμα, ότι ξόδεψε προεκλογικά περισσότερο χρόνο στο να παρίσταται σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις αντί να προσπαθεί να προσεγγίσει τους ψηφοφόρους του δίνοντας ομιλίες.
Ο Ρόμνεϊ δήλωσε ότι ο Μπαράκ Ομπάμα έχει χαρακτηρίσει με άσχημο τρόπο τις απόψεις του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου όσον αφορά τους φόρους και το θέμα των εκτρώσεων, ενώ πρόσθεσε ότι οι ψηφοφόροι θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις θέσεις του σε καίρια ζητήματα, κατά τη διάρκεια των δημόσιων συζητήσεων μεταξύ των δύο υποψηφίων που θα ξεκινήσουν στις 3 Οκτωβρίου.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου