Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ρόμνεϊ: Θα υιοθετήσει πιο «επιθετική» στάση

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2012
Πιο «επιθετική» προεκλογική στάση ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να υιοθετήσει ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος, Μιτ Ρόμνεϊ.
Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, Μιτ Ρόμνεϊ, δήλωσε την Κυριακή ότι σκοπεύει να υιοθετήσει πιο «επιθετική» στάση κατά την προεκλογική του εκστρατεία, στο λίγο διάστημα που απομένει μέχρι τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Νοεμβρίου.
Όπως μεταδίδει το Πρακτορείο Ρόιτερς, ο Ρόμνεϊ φαίνεται να έχει «πάρει κατάκαρδα» την κριτική που του έκανε το ίδιο το του κόμμα, ότι ξόδεψε προεκλογικά περισσότερο χρόνο στο να παρίσταται σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις αντί να προσπαθεί να προσεγγίσει τους ψηφοφόρους του δίνοντας ομιλίες.
Ο Ρόμνεϊ δήλωσε ότι ο Μπαράκ Ομπάμα έχει χαρακτηρίσει με άσχημο τρόπο τις απόψεις του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου όσον αφορά τους φόρους και το θέμα των εκτρώσεων, ενώ πρόσθεσε ότι οι ψηφοφόροι θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις θέσεις του σε καίρια ζητήματα, κατά τη διάρκεια των δημόσιων συζητήσεων μεταξύ των δύο υποψηφίων που θα ξεκινήσουν στις 3 Οκτωβρίου.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου