Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ρόμνεϊ: Θα υιοθετήσει πιο «επιθετική» στάση

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2012
Πιο «επιθετική» προεκλογική στάση ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να υιοθετήσει ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος, Μιτ Ρόμνεϊ.
Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, Μιτ Ρόμνεϊ, δήλωσε την Κυριακή ότι σκοπεύει να υιοθετήσει πιο «επιθετική» στάση κατά την προεκλογική του εκστρατεία, στο λίγο διάστημα που απομένει μέχρι τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Νοεμβρίου.
Όπως μεταδίδει το Πρακτορείο Ρόιτερς, ο Ρόμνεϊ φαίνεται να έχει «πάρει κατάκαρδα» την κριτική που του έκανε το ίδιο το του κόμμα, ότι ξόδεψε προεκλογικά περισσότερο χρόνο στο να παρίσταται σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις αντί να προσπαθεί να προσεγγίσει τους ψηφοφόρους του δίνοντας ομιλίες.
Ο Ρόμνεϊ δήλωσε ότι ο Μπαράκ Ομπάμα έχει χαρακτηρίσει με άσχημο τρόπο τις απόψεις του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου όσον αφορά τους φόρους και το θέμα των εκτρώσεων, ενώ πρόσθεσε ότι οι ψηφοφόροι θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις θέσεις του σε καίρια ζητήματα, κατά τη διάρκεια των δημόσιων συζητήσεων μεταξύ των δύο υποψηφίων που θα ξεκινήσουν στις 3 Οκτωβρίου.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου