Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

Σοβαρά επεισόδια αμαύρωσαν τη πορεία ενάντια στα νέα μέτρα

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2012
Λίγα λεπτά έντασης ήταν αρκετά για να διαλύσουν τη μεγάλη διαδήλωση των εργαζομένων ενάντια στα νέα μέτρα. Πετροπόλεμος και μολότοφ. Δεκάδες προσαγωγές από την αστυνομία. Λεπτό προς λεπτό όλα όσα έγιναν στο κέντρο της Αθήνας

Χιλιάδες πολίτες συμμετείχαν στα συλλαλητήρια της Τετάρτης, που πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα ενάντια στο νέο πακέτο σκληρών μέτρων.
Στην Αθήνα, 45.000 πολίτες πραγματοποίησαν πορεία προς το Σύνταγμα, στα πλαίσια των κινητοποιήσεων της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, πρωτοβάθμιων σωματείων και μελών της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.
Ξεχωριστή συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ. Τα τελευταία μπλοκ πέρασαν από την πλατεία συντάγματος λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι. Επί ποδός βρίσκονταν από νωρίς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο Σύνταγμα, ενώ στο προαύλιο της Βουλής στήθηκε και πάλι ο σιδερένιος φράχτης.

Για άλλη μια φορά όμως οι ειρηνικές διαδηλώσεις των πολιτών "αμαυρώθηκαν" από επεισόδια και "κλεφτοπόλεμο" μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομικών.
Λίγο πριν τις 14:30 σημειώθηκε επίθεση με μολότοφ σε αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών.
Ακολούθησαν οδομαχίες σε όλους τους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα με αποτέλεσμα ο κόσμος να αρχίσει να αποχωρεί, λόγω των επεισοδίων και της αποπνικτικής ατμόσφαιρας.
Ένα δέντρο στον Εθνικό Κήπο, έπιασε φωτιά, ωστόσο η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής απέτρεψε τα χειρότερα.
Διαδηλωτές κατήγγειλαν στο NEWS 247 ότι πολίτης δέχθηκε αναίτια επίθεση από αστυνομικό, ο οποίος τον γρονθοκόπησε.
Σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκαν 8 αστυνομικοί και τουλάχιστον δύο πολίτες, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε 20 συλλήψεις και περισσότερες από 100 προσαγωγές.

Η ένταση συνεχίστηκε στα στενά των Εξαρχείων, όπου δυνάμεις των ΜΑΤ προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση χημικών.
Πηγή: news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου