Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Οι διαιτητές του National Football έλυσαν την απεργία

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2012

Το NFL κάνει τζίρο 15 δις δολλάρια το χρόνο

Μετά από την κατακραυγή για αλλοίωση αποτελεσμάτων αργά χθες το βράδυ οι διαιτητές του αμερικάνικου “ποδοσφαίρου” (φούτμπολ) ή NFL (National Football League) και οι ιδιοκτήτες των ομάδων ήρθαν σε συμφωνία και από σήμερα επανέρχονται στα γήπεδα λύνοντας την τρίμηνη απεργία.
Η συμφωνία θα είναι για 8 χρόνια. Οι διαιτητές θα αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους από το αποψινό παιχνίδι μεταξύ των ομάδων Cleveland Brown vs Baltimore Ravens.
Αύριο Παρασκευή θα ψηφίσουν τα μέλη της Ένωσης των διαιτητών και θα αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους.
Να σημειώσουμε από τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα των διαιτητών υπάρχουν πολλά παράπονα από νικητές και νικημένους κατά τις 3 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να χαθούν πολλά στοιχήματα και οι διαφημιστικές εταιρείες “απειλούσαν” ότι θα σταματήσουν τις διαφημίσεις. 

H φάση που είναι στη φωτογραφία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην συμφιλίωση των δύο πλευρών.   Είναι από τον αγώνα της περασμένης Δευτέρας όπου όλος ο κόσμος είδε αυτό που δεν είδαν οι 7 διαιτητές του αγώνα. και που πράγματι έγινε αλλοίωση αποτελέσματος.

Στις μία παρά σήμερα το πρωί οι δύο πλευρές έδωσαν συνέντευξη ότι η απεργία τελείωσε.
Να σημειώσω ότι το συγκεκριμμένο άθλημα κάνει τζίρο 15 δις δολλάρια το χρόνο!!! Καλά διαβάσατε.   Οι διαφημίσεις μόνο στον τελικό είναι 300 εκατομμύρια και συνεχώς πάει πάνω.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου