Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

Οι διαιτητές του National Football έλυσαν την απεργία

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2012

Το NFL κάνει τζίρο 15 δις δολλάρια το χρόνο

Μετά από την κατακραυγή για αλλοίωση αποτελεσμάτων αργά χθες το βράδυ οι διαιτητές του αμερικάνικου “ποδοσφαίρου” (φούτμπολ) ή NFL (National Football League) και οι ιδιοκτήτες των ομάδων ήρθαν σε συμφωνία και από σήμερα επανέρχονται στα γήπεδα λύνοντας την τρίμηνη απεργία.
Η συμφωνία θα είναι για 8 χρόνια. Οι διαιτητές θα αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους από το αποψινό παιχνίδι μεταξύ των ομάδων Cleveland Brown vs Baltimore Ravens.
Αύριο Παρασκευή θα ψηφίσουν τα μέλη της Ένωσης των διαιτητών και θα αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους.
Να σημειώσουμε από τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα των διαιτητών υπάρχουν πολλά παράπονα από νικητές και νικημένους κατά τις 3 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να χαθούν πολλά στοιχήματα και οι διαφημιστικές εταιρείες “απειλούσαν” ότι θα σταματήσουν τις διαφημίσεις. 

H φάση που είναι στη φωτογραφία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην συμφιλίωση των δύο πλευρών.   Είναι από τον αγώνα της περασμένης Δευτέρας όπου όλος ο κόσμος είδε αυτό που δεν είδαν οι 7 διαιτητές του αγώνα. και που πράγματι έγινε αλλοίωση αποτελέσματος.

Στις μία παρά σήμερα το πρωί οι δύο πλευρές έδωσαν συνέντευξη ότι η απεργία τελείωσε.
Να σημειώσω ότι το συγκεκριμμένο άθλημα κάνει τζίρο 15 δις δολλάρια το χρόνο!!! Καλά διαβάσατε.   Οι διαφημίσεις μόνο στον τελικό είναι 300 εκατομμύρια και συνεχώς πάει πάνω.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου