Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

Οι διαιτητές του National Football έλυσαν την απεργία

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2012

Το NFL κάνει τζίρο 15 δις δολλάρια το χρόνο

Μετά από την κατακραυγή για αλλοίωση αποτελεσμάτων αργά χθες το βράδυ οι διαιτητές του αμερικάνικου “ποδοσφαίρου” (φούτμπολ) ή NFL (National Football League) και οι ιδιοκτήτες των ομάδων ήρθαν σε συμφωνία και από σήμερα επανέρχονται στα γήπεδα λύνοντας την τρίμηνη απεργία.
Η συμφωνία θα είναι για 8 χρόνια. Οι διαιτητές θα αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους από το αποψινό παιχνίδι μεταξύ των ομάδων Cleveland Brown vs Baltimore Ravens.
Αύριο Παρασκευή θα ψηφίσουν τα μέλη της Ένωσης των διαιτητών και θα αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους.
Να σημειώσουμε από τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα των διαιτητών υπάρχουν πολλά παράπονα από νικητές και νικημένους κατά τις 3 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να χαθούν πολλά στοιχήματα και οι διαφημιστικές εταιρείες “απειλούσαν” ότι θα σταματήσουν τις διαφημίσεις. 

H φάση που είναι στη φωτογραφία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην συμφιλίωση των δύο πλευρών.   Είναι από τον αγώνα της περασμένης Δευτέρας όπου όλος ο κόσμος είδε αυτό που δεν είδαν οι 7 διαιτητές του αγώνα. και που πράγματι έγινε αλλοίωση αποτελέσματος.

Στις μία παρά σήμερα το πρωί οι δύο πλευρές έδωσαν συνέντευξη ότι η απεργία τελείωσε.
Να σημειώσω ότι το συγκεκριμμένο άθλημα κάνει τζίρο 15 δις δολλάρια το χρόνο!!! Καλά διαβάσατε.   Οι διαφημίσεις μόνο στον τελικό είναι 300 εκατομμύρια και συνεχώς πάει πάνω.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου