Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Δ. Αβραμόπουλος ολοκλήρωσε τις επαφές του στο πλαίσιο της 67ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ

 Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, 2012
Ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ολοκλήρωσε τον κύκλο των επαφών του στη Νέα Υόρκη, μέσα στα πλαίσια των εργασιών της 67ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών και αναχωρεί αργά απόψε, επιστρέφοντας στην Αθήνα.
Τελευταία συνάντησή του ήταν με στελέχη της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής, στο Μανχάταν. Ο επικεφαλής της Επιτροπής, Ντέιβιντ Χάρις, ανακοίνωσε ότι αντιπροσωπεία της θα επισκεφθεί την Αθήνα στις 24 και 25 Ιανουαρίου, εκφράζοντας την υποστήριξή του στις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης για να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση και χαιρέτισε για μια ακόμη φορά το «υψηλό επίπεδο» συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας, Ισραήλ και ΗΠΑ.
Νωρίτερα, ο κ. Αβραμόπουλος είχε «σημαντικές και πολύ χρήσιμες συναντήσεις», όπως ειπώθηκε από ελληνική διπλωματική πηγή, με τους υπουργούς Εξωτερικών της Βουλγαρίας, της Αρμενίας, του Ισραήλ και της Παλαιστινιακής Αρχής. Με το Βούλγαρο ομόλογό του συζήτησαν για την ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων, με έμφαση στην ανάγκη εφαρμογής των αρχών καλής γειτονίας, για τη συνεργασία των δυο χωρών και για το προγραμματισμό της Διακυβερνητικής Συνάντησης που πρόκειται να γίνει τους αμέσους επόμενους μήνες, καθώς και γι' άλλα θέματα διμερούς συνεργασίας.
Με τον υπουργό Εξωτερικών της Αρμενίας επιβεβαιώθηκε η παραδοσιακή πολύ στενή σχέση που υπάρχει μεταξύ των δυο χωρών και οι δεσμοί που τις συνδέουν. Ο κ. Αβραμόπουλος αποδέχτηκε πρόσκληση για να επισκεφθεί το Ερεβάν.
Με τους υπουργούς Εξωτερικών του Ισραήλ και της Παλαιστινιακής Αρχής συζητήθηκαν οι εξελίξεις στο Παλαιστινιακό και στη Μέση Ανατολή, ειδικότερα η κατάσταση στη Συρία, καθώς και οι διμερείς σχέσεις. Ο κ. Αβραμόπουλος αναμένεται να επισκεφθεί στο προσεχές μέλλον την περιοχή. Με τον Ισραηλινό ομόλογό του κ. Λίμπερμαν συζήτησαν επίσης για θέματα τουρισμού και ενέργειας, ενώ υπάρχει προεργασία για να γίνει διακυβερνητική συνάντηση για συνεργασία σε πολλούς ζωτικούς τομείς, όπως και για τη συνεργασία μεταξύ της Διασποράς των δυο χωρών.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου