Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

Κατάκολο: Πάνω από 13.000 επιβάτες και πέντε κρουαζιερόπλοια χθες

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2012
Πλούσια ημέρα ήταν και η χθεσινή στο Κατάκολο αφού οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων έφτασαν τις πέντε. Ο συνολικός αριθμός των επιβατών που χθες επισκέφθηκαν το Κατάκολο ξεπέρασε τις
13.000, μετατρέποντας το γραφικό ψαροχώρι σε πολύβουη πόλη. Ο Σεπτέμβρης φεύγει σιγά – σιγά και ετοιμάζεται να παραδώσει τη σκυτάλη στον πιο πλούσιο μήνα της σεζόν τον Οκτώβριο που και φέτος θα ξεπεράσει τις 60 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων.

Χθες λοιπόν για την ακρίβεια κατέπλευσαν το MSC MUSICA με 2633 επιβάτες, το MSC OPERA με 1603 επιβάτες, το COSTA PACIFICA με 2682 επιβάτες, το CROWN PRINCESS με 3062 επιβάτες και το COSTA FAVOLOSA με 3158 επιβάτες.

Πηγή: ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου