Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

Κατάκολο: Πάνω από 13.000 επιβάτες και πέντε κρουαζιερόπλοια χθες

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2012
Πλούσια ημέρα ήταν και η χθεσινή στο Κατάκολο αφού οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων έφτασαν τις πέντε. Ο συνολικός αριθμός των επιβατών που χθες επισκέφθηκαν το Κατάκολο ξεπέρασε τις
13.000, μετατρέποντας το γραφικό ψαροχώρι σε πολύβουη πόλη. Ο Σεπτέμβρης φεύγει σιγά – σιγά και ετοιμάζεται να παραδώσει τη σκυτάλη στον πιο πλούσιο μήνα της σεζόν τον Οκτώβριο που και φέτος θα ξεπεράσει τις 60 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων.

Χθες λοιπόν για την ακρίβεια κατέπλευσαν το MSC MUSICA με 2633 επιβάτες, το MSC OPERA με 1603 επιβάτες, το COSTA PACIFICA με 2682 επιβάτες, το CROWN PRINCESS με 3062 επιβάτες και το COSTA FAVOLOSA με 3158 επιβάτες.

Πηγή: ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου