Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

Η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, 2012
O εκδότης της «Real Νews» αντεπιτέθηκε στις δηλώσεις του Ευ. Μεϊμαράκη:
«Με έκπληξη και θλίψη πληροφορήθηκα ότι ο πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης παρουσία δεκάδων δημοσιογράφων εξαπέλυσε προσωπικές απειλές και ύβρεις εναντίον μου, διαπράττοντας πρωτοφανές στα πολιτικά χρονικά ολίσθημα, για το οποίο θα μπορούσα να προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Δεν θα το πράξω. Θα συνεχίσω απερίσπαστος τη δημοσιογραφική έρευνα. Δεν πτοούμαι. Οφείλω όμως να επισημάνω ότι από τον πολύπειρο Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ιδίως τώρα που φέρει και τον τίτλο του προέδρου της Βουλής, θα ανέμενα ψύχραιμη και θεσμική αντίδραση. Το μέγα σκάνδαλο, άλλωστε, είναι η συγκάλυψη επί ενάμισι και πλέον έτος της καταγγελίας που έφερε στο φως η "Real news". Και σε αυτό το σκάνδαλο η απάντηση μπορεί να είναι μόνο μία: Πλήρης δικαστικός έλεγχος, με άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και offshore εταιρειών. Αυτός είναι ο δρόμος για να απαντήσει ο πρόεδρος της Βουλής σε όσους δικαίως ή αδίκως τον κατήγγειλαν και όχι οι ύβρεις και οι απειλές εναντίον μου».
Εξάλλου, σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης με τον Νίκο Χατζηνικολάου, βρέθηκε χθες και ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος, ο οποίος σε συνομιλία του με τον δημοσιογράφο στον Real FM έθεσε θέμα καταστρατήγησης της δεοντολογίας: Κατά τον βουλευτή, μια καταγγελία κατά πολιτικών δεν έπρεπε να γίνει πρωτοσέλιδο δημοσίευμα. Ο Νίκος Χατζηνικολάου αντέτεινε ότι «η καταγγελία έγινε από μέτοχο της εταιρείας, όχι από κάποιον άσχετο». Η συνομιλία εξελίχθηκε σε... πολεμικό επεισόδιο και έκλεισε απότομα με την ανταλλαγή προσωπικών χαρακτηρισμών. «Είσαι δημοσιογράφος-επιχειρηματίας. Δεν σε έχω δει ποτέ στον δρόμο», ανέφερε ο κ. Ντινόπουλος. «Είστε θλιβερός, δεν θα μιλήσω άλλο μαζί σας», ήταν το τελευταίο σχόλιο του κ. Χατζηνικολάου. 
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου