Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

Η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, 2012
O εκδότης της «Real Νews» αντεπιτέθηκε στις δηλώσεις του Ευ. Μεϊμαράκη:
«Με έκπληξη και θλίψη πληροφορήθηκα ότι ο πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης παρουσία δεκάδων δημοσιογράφων εξαπέλυσε προσωπικές απειλές και ύβρεις εναντίον μου, διαπράττοντας πρωτοφανές στα πολιτικά χρονικά ολίσθημα, για το οποίο θα μπορούσα να προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Δεν θα το πράξω. Θα συνεχίσω απερίσπαστος τη δημοσιογραφική έρευνα. Δεν πτοούμαι. Οφείλω όμως να επισημάνω ότι από τον πολύπειρο Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ιδίως τώρα που φέρει και τον τίτλο του προέδρου της Βουλής, θα ανέμενα ψύχραιμη και θεσμική αντίδραση. Το μέγα σκάνδαλο, άλλωστε, είναι η συγκάλυψη επί ενάμισι και πλέον έτος της καταγγελίας που έφερε στο φως η "Real news". Και σε αυτό το σκάνδαλο η απάντηση μπορεί να είναι μόνο μία: Πλήρης δικαστικός έλεγχος, με άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και offshore εταιρειών. Αυτός είναι ο δρόμος για να απαντήσει ο πρόεδρος της Βουλής σε όσους δικαίως ή αδίκως τον κατήγγειλαν και όχι οι ύβρεις και οι απειλές εναντίον μου».
Εξάλλου, σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης με τον Νίκο Χατζηνικολάου, βρέθηκε χθες και ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος, ο οποίος σε συνομιλία του με τον δημοσιογράφο στον Real FM έθεσε θέμα καταστρατήγησης της δεοντολογίας: Κατά τον βουλευτή, μια καταγγελία κατά πολιτικών δεν έπρεπε να γίνει πρωτοσέλιδο δημοσίευμα. Ο Νίκος Χατζηνικολάου αντέτεινε ότι «η καταγγελία έγινε από μέτοχο της εταιρείας, όχι από κάποιον άσχετο». Η συνομιλία εξελίχθηκε σε... πολεμικό επεισόδιο και έκλεισε απότομα με την ανταλλαγή προσωπικών χαρακτηρισμών. «Είσαι δημοσιογράφος-επιχειρηματίας. Δεν σε έχω δει ποτέ στον δρόμο», ανέφερε ο κ. Ντινόπουλος. «Είστε θλιβερός, δεν θα μιλήσω άλλο μαζί σας», ήταν το τελευταίο σχόλιο του κ. Χατζηνικολάου. 
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου