Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again.

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

Η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, 2012
O εκδότης της «Real Νews» αντεπιτέθηκε στις δηλώσεις του Ευ. Μεϊμαράκη:
«Με έκπληξη και θλίψη πληροφορήθηκα ότι ο πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης παρουσία δεκάδων δημοσιογράφων εξαπέλυσε προσωπικές απειλές και ύβρεις εναντίον μου, διαπράττοντας πρωτοφανές στα πολιτικά χρονικά ολίσθημα, για το οποίο θα μπορούσα να προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Δεν θα το πράξω. Θα συνεχίσω απερίσπαστος τη δημοσιογραφική έρευνα. Δεν πτοούμαι. Οφείλω όμως να επισημάνω ότι από τον πολύπειρο Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ιδίως τώρα που φέρει και τον τίτλο του προέδρου της Βουλής, θα ανέμενα ψύχραιμη και θεσμική αντίδραση. Το μέγα σκάνδαλο, άλλωστε, είναι η συγκάλυψη επί ενάμισι και πλέον έτος της καταγγελίας που έφερε στο φως η "Real news". Και σε αυτό το σκάνδαλο η απάντηση μπορεί να είναι μόνο μία: Πλήρης δικαστικός έλεγχος, με άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και offshore εταιρειών. Αυτός είναι ο δρόμος για να απαντήσει ο πρόεδρος της Βουλής σε όσους δικαίως ή αδίκως τον κατήγγειλαν και όχι οι ύβρεις και οι απειλές εναντίον μου».
Εξάλλου, σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης με τον Νίκο Χατζηνικολάου, βρέθηκε χθες και ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος, ο οποίος σε συνομιλία του με τον δημοσιογράφο στον Real FM έθεσε θέμα καταστρατήγησης της δεοντολογίας: Κατά τον βουλευτή, μια καταγγελία κατά πολιτικών δεν έπρεπε να γίνει πρωτοσέλιδο δημοσίευμα. Ο Νίκος Χατζηνικολάου αντέτεινε ότι «η καταγγελία έγινε από μέτοχο της εταιρείας, όχι από κάποιον άσχετο». Η συνομιλία εξελίχθηκε σε... πολεμικό επεισόδιο και έκλεισε απότομα με την ανταλλαγή προσωπικών χαρακτηρισμών. «Είσαι δημοσιογράφος-επιχειρηματίας. Δεν σε έχω δει ποτέ στον δρόμο», ανέφερε ο κ. Ντινόπουλος. «Είστε θλιβερός, δεν θα μιλήσω άλλο μαζί σας», ήταν το τελευταίο σχόλιο του κ. Χατζηνικολάου. 
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου