Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019

Εκλογές τον Μάιο «βλέπει» το Eurasia Group

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου, 2019
Όπως αναφέρει η έκθεση του Eurasia Group, νικήτρια της εκλογικής αναμέτρησης θα είναι η Νέα Δημοκρατία, η οποία, σύμφωνα με το think tank, θα καταφέρει να κερδίσει την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών στη Βουλή 
Την εκτίμηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα καταφέρει να «επιβιώσει» της ψηφοφορίας για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, εκφράζει η δεξαμενή σκέψης Eurasia Group, τοποθετώντας ωστόσο τις κάλπες τον Μάιο.
Σύμφωνα με έκθεση της δεξαμενής σκέψης, εφόσον η κυβέρνηση ανανεώσει την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινοβουλίου (στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο δίνει πιθανότητες της τάξεως του 60%), ο έλληνας πρωθυπουργός θα προχωρήσει άμεσα σε κυβερνητικό ανασχηματισμό, με σκοπό να διευρύνει την επιρροή του σε περισσότερο μετριοπαθείς και κεντρώους ψηφοφόρους ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών.
Ωστόσο, όπως αναφέρει η έκθεση του Eurasia Group, νικήτρια της εκλογικής αναμέτρησης θα είναι η Νέα Δημοκρατία, η οποία, σύμφωνα με το think tank, θα καταφέρει να κερδίσει την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών στη Βουλή.
Την ίδια ώρα, η δεξαμενή σκέψης εκτιμά ότι ανεξαρτήτως της ψήφου εμπιστοσύνης και της έγκρισης ή μη της Συμφωνίας των Πρεσπών από το ελληνικό κοινοβούλιο, ο κ. Τσίπρας δύσκολα θα περιμένει μέχρι τον Οκτώβριο για τη διεξαγωγή τους, αναφέροντας τα τέλη Μαΐου ως την πιθανότερη χρονική στιγμή που αυτές θα λάβουν χώρα.
Σύμφωνα πάντα με τους αναλυτές του Eurasia Group, με διεξαγωγή των εκλογών τον Μάιο, το κυβερνών κόμμα θα επιδιώξει να μετριάσει τις απώλειες στα ποσοστά του, δίνοντας στους ψηφοφόρους την επιλογή να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους προς την κυβέρνηση στις ευρωεκλογές και τις δημοτικές εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν την ίδια χρονική περίοδο. 
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου