Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019

Εκλογές τον Μάιο «βλέπει» το Eurasia Group

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου, 2019
Όπως αναφέρει η έκθεση του Eurasia Group, νικήτρια της εκλογικής αναμέτρησης θα είναι η Νέα Δημοκρατία, η οποία, σύμφωνα με το think tank, θα καταφέρει να κερδίσει την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών στη Βουλή 
Την εκτίμηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα καταφέρει να «επιβιώσει» της ψηφοφορίας για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, εκφράζει η δεξαμενή σκέψης Eurasia Group, τοποθετώντας ωστόσο τις κάλπες τον Μάιο.
Σύμφωνα με έκθεση της δεξαμενής σκέψης, εφόσον η κυβέρνηση ανανεώσει την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινοβουλίου (στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο δίνει πιθανότητες της τάξεως του 60%), ο έλληνας πρωθυπουργός θα προχωρήσει άμεσα σε κυβερνητικό ανασχηματισμό, με σκοπό να διευρύνει την επιρροή του σε περισσότερο μετριοπαθείς και κεντρώους ψηφοφόρους ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών.
Ωστόσο, όπως αναφέρει η έκθεση του Eurasia Group, νικήτρια της εκλογικής αναμέτρησης θα είναι η Νέα Δημοκρατία, η οποία, σύμφωνα με το think tank, θα καταφέρει να κερδίσει την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών στη Βουλή.
Την ίδια ώρα, η δεξαμενή σκέψης εκτιμά ότι ανεξαρτήτως της ψήφου εμπιστοσύνης και της έγκρισης ή μη της Συμφωνίας των Πρεσπών από το ελληνικό κοινοβούλιο, ο κ. Τσίπρας δύσκολα θα περιμένει μέχρι τον Οκτώβριο για τη διεξαγωγή τους, αναφέροντας τα τέλη Μαΐου ως την πιθανότερη χρονική στιγμή που αυτές θα λάβουν χώρα.
Σύμφωνα πάντα με τους αναλυτές του Eurasia Group, με διεξαγωγή των εκλογών τον Μάιο, το κυβερνών κόμμα θα επιδιώξει να μετριάσει τις απώλειες στα ποσοστά του, δίνοντας στους ψηφοφόρους την επιλογή να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους προς την κυβέρνηση στις ευρωεκλογές και τις δημοτικές εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν την ίδια χρονική περίοδο. 
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου