Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019

Το Πολεμικό Ναυτικό τίμησε τον Πυργιώτη αθλητή, Εμμανουήλ ΚαραλήΟ Πυργιώτης αθλητής, ξεπέρασε πριν από λίγες ημέρες τα 5.55μ και κατέκτησε την πρώτη θέση στο επί κοντώ στους Μεσογειακούς Αγώνες Κ23 στο Μιραμάς.
“Είμαι ικανοποιημένος από την επίδοση και το χρυσό μετάλλιο το αφιερώνω στο ένδοξο πολεμικό ναυτικό όπου υπηρετώ την θητεία μου”, είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Facebook ο 20χρονος Έλληνας αθλητής, ποστάροντας τη στιγμή της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου, εκεί όπου χαιρέτησε στρατιωτικά!Την Πέμπτη (24.01.2019) ο Εμμανουήλ Καραλής τιμήθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό, γράφοντας μάλιστα πως ήταν μια πολύ σημαντική και συγκινητική στιγμή.

Το μήνυμα του Καραλή:

“Μια πολύ σημαντική και συγκινητική στιγμή που θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου έζησα σήμερα κατά την διάρκεια της τιμησης μου από το πολεμικό ναυτικό για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησα στους Μεσογειακούς αγώνες με την Εθνική ομάδα. Είμαι ευτυχής που με τίμησε ο Αρχηγός του Πολεμικού μας Ναυτικού Αντιναύαρχος Νίκος Τσουνης και βρέθηκα ανάμεσα σε ΕΛΛΗΝΕΣ που τιμούν την πατρίδα και νιώθουμε το ίδιο δέος μπροστά στην ελληνική σημαίαΠηγή: newsit.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου