Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019

Το Πολεμικό Ναυτικό τίμησε τον Πυργιώτη αθλητή, Εμμανουήλ ΚαραλήΟ Πυργιώτης αθλητής, ξεπέρασε πριν από λίγες ημέρες τα 5.55μ και κατέκτησε την πρώτη θέση στο επί κοντώ στους Μεσογειακούς Αγώνες Κ23 στο Μιραμάς.
“Είμαι ικανοποιημένος από την επίδοση και το χρυσό μετάλλιο το αφιερώνω στο ένδοξο πολεμικό ναυτικό όπου υπηρετώ την θητεία μου”, είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Facebook ο 20χρονος Έλληνας αθλητής, ποστάροντας τη στιγμή της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου, εκεί όπου χαιρέτησε στρατιωτικά!Την Πέμπτη (24.01.2019) ο Εμμανουήλ Καραλής τιμήθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό, γράφοντας μάλιστα πως ήταν μια πολύ σημαντική και συγκινητική στιγμή.

Το μήνυμα του Καραλή:

“Μια πολύ σημαντική και συγκινητική στιγμή που θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου έζησα σήμερα κατά την διάρκεια της τιμησης μου από το πολεμικό ναυτικό για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησα στους Μεσογειακούς αγώνες με την Εθνική ομάδα. Είμαι ευτυχής που με τίμησε ο Αρχηγός του Πολεμικού μας Ναυτικού Αντιναύαρχος Νίκος Τσουνης και βρέθηκα ανάμεσα σε ΕΛΛΗΝΕΣ που τιμούν την πατρίδα και νιώθουμε το ίδιο δέος μπροστά στην ελληνική σημαίαΠηγή: newsit.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου