Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Αυστραλιανό Όπεν: Υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του Ναδάλ ο Τσιτσιπάς


Με 3-0 σετ ο Ράφα Ναδάλ «καθάρισε» τον Στέφανο Τσιτσιπά και προκρίθηκε στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν
Εξ ορισμού, η αποστολή του Στέφανου Τσιτσιπά ήταν εξαιρετικά δύσκολη κι ο τίτλος του φαβορί, επιβεβαιώθηκε στην Rod Laver Arena, εκεί που ο Ράφα Ναδάλ, Νο.2 του ταμπλό νίκησε με 3-0 σετ (6-2, 6-4, 6-0 σε 1:46′) τον Έλληνα τενίστα και προκρίθηκε στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν.
Ο Ισπανός τενίστας πήρε το πρώτο σετ με 6-2 σε 31 λεπτά, ο Τσιτσιπάς προσπάθησε να ισορροπήσει την κατάσταση στο δεύτερο, όμως και πάλι ο αριστερόχειρας άσος, βρήκε τις απαντήσεις και έκανε το 2-0 σετ με 6-4, ενώ στο τρίτο και τελευταίο σετ, ο 20χρονος πρωταθλητής μας, έμεινε από ενέργεια κι όρεξη και παραδόθηκε αμαχητί στις ορέξεις του κατά 12 χρόνων και 70 ημερών μεγαλύτερού του, αθλητή.
Ο Ναδάλ τρέχει ένα συναρπαστικό 18-0 σετ κι έφτασε στον τελικό, χωρίς να χάσει ούτε… μισό και πλέον περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Πούιγ-Τζόκοβιτς στον άλλο ημιτελικό του πρώτου Grand Slam της σεζόν
Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου