Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Διώξεις σε δέκα αγρότες για τα μπλόκα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Την κυβέρνηση καταγγέλλουν οι συνδικαλιστές από το μπλόκο της Νίκαιας, μετά την κλήτευση που δέχθηκαν δέκα αγρότες από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας, για να δικαστούν με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών, για το μπλόκο που έστησαν χθες στη Νίκαια.
Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας Ρίζος Μαρούδας σημείωσε ότι πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι είναι «πρώτη φορά που μας στέλνουν σε δικαστήριο χωρίς να έχει προηγηθεί απολογία, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις».
Ο κ. Μαρούδας είπε επίσης ότι στόχος αυτής της ενέργειας είναι να τρομοκρατήσει τους αγρότες που βρίσκονται στα μπλόκο, αλλά και να ποινικοποιήσει τους αγώνες.
«Τέτοιο περιστατικό δεν έχει ξανά συμβεί ούτε από τις πιο αντιδραστικές κυβερνήσεις σε αυτό το τόπο. Κάποιοι θέλουν να προτείνουν τον πρωθυπουργό για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης. Εμείς τους προτείνουμε να δοθεί το «Νόμπελ αυταρχισμού». Αυτό που έγινε δεν πρόκειται να μας πτοήσει. Έχουν διαλέξει στρατόπεδο και αυτό το στρατόπεδο είναι απέναντί μας» είπε ο κ. Μαρούδας.
Πηγή: ΑΠΕ - 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου