Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019

Η "Βου Μακεδονία" του Τσίπρα-Κοτζιά και 151 άλλων: Εγκρίθηκε το Πρωτόκολλο της ένταξης στο ΝΑΤΟΤρίτη, 29 Ιανουαρίου, 2019
Εγκρίθηκε, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες το κείμενο του Πρωτοκόλλου της ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ, με τη διαδικασία της σιωπηρής έγκρισης.
Τις επόμενες μέρες, το Πρωτόκολλο θα υπογραφεί σε ειδική τελετή του Βορειατλαντικού Συμβουλίου.
To πρώτο βήμα, λοιπόν, για την ένταξη της πΓΔΜ ως Βόρεια Μακεδονία στο ΝΑΤΟ πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες. Ως τις 18:30 ώρα Ελλάδας, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ είχε ζητήσει από τους μόνιμους αντιπροσώπους των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ την έκκριση του κειμένου του Πρωτοκόλλου ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.
Το κείμενο δεν αναφέρεται στη Συμφωνία των Πρεσπών ρητά, ωστόσο η αλλαγή του ονόματος της γειτονικής χώρας ήταν προϋπόθεση για την έναρξη της διαδικασίας ένταξής της στο ΝΑΤΟ, όπως έχει επανειλημμένα τονίσει ο Γενς Στόλτενμπεργκ. Στο κείμενο καλούνταν τα μέλη του ΝΑΤΟ να συμφωνήσουν στον όρο «the accession of the Republic of North Macedonia».
Το κείμενο του Πρωτοκόλλου αναμένεται να υπογραφεί τις επόμενες μέρες από τους μόνιμους αντιπροσώπους, προκειμένου στη συνέχεια να πάει στα κοινοβούλια των κρατών προς έγκριση. Η διαδικασία της έγκρισης από τα κοινοβούλια των κρατών μελών δεν έχει συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα.
Μόλις και το τελευταίο κράτος πει το «ΟΚ», θα πραγματοποιηθεί η τελική διαδικασία ένταξης. Αν υπάρξει βέτο (όχι πλέον από την Ελλάδα, αλλά από άλλη χώρα που τυχόν διαφωνεί, όπως η Βουλγαρία), τότε η γειτονική χώρα θα πρέπει να επαναδιαπραγματευτεί καταλλήλως.
Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου