Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019

Απόψε, δυστυχώς, η κυβέρνηση της Ελλάδας θα γράψει ιστορία μειοδοσίας. Με 152 ψήφους ντροπής


Απόψε η κυβέρνηση μειοψηφίας θα ψηφίσει εναντίον της μεγαλύτερης πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού.  Κρίμα.  

Η ιστορία θα γράψει για «ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ».


Η Ομογένεια της Νέας Αγγλίας βράζει για τους μειοδότες που κάθισαν στις καρέκλες του κοινοβουλίου και ψηφίζουν ή ανέχονται την αρνητική ψήφο για την Μακεδονία μας και την Ελλάδα.
Γιατί δεν παραιτειται η σύσσωμη η αντιπολίτευση;  Άραγε τους αρέσει η καρέκλα και το χρήμα του βο(υ)λευτή!

Μήπως τελικά πρέπει να κάνουμε διακοπές στην Καραβαϊκή, στη Φλώριδα, Καλιφόρνια και αλλού;  Αποδεικνύετε ότι μόνο τα δολάρια μας θέλουν.  Δεν έκαναν τίποτα για εμάς τα τελευταία χρόνια αλλά και πάνε κόντρα στην ιστορία μας!  ΑΙΣΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου