Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019

Φανατικοί μουσουλμάνοι καλούν συγκέντρωση στην Αγία Σοφία

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου, 2019
Καλούν σε συγκέντρωση με απαίτηση η Αγία Σοφία
από Μουσείο να μετατραπεί σε Τζαμί
Φανατικοί μουσουλμάνοι καλούν συγκέντρωση στην Αγία Σοφία | tovima.gr
Την 1η Φεβρουαρίου συμπληρώνονται 84 χρόνια από την ανακήρυξη της Αγίας Σοφίας σε μουσείο, το 1935 και με αφορμή την επέτειο, ομάδα φανατικών μουσουλμάνων καλεί σε συγκέντρωση με απαίτηση ο χώρος να μετατραπεί σε τζαμί. Με αφίσες και βίντεο που διοχετεύει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ομάδα φανατικών μουσουλμάνων, όπως μεταδίδει η κυπριακή ιστοσελίδα sigmalive.com, καλεί σε συγκέντρωση μετά την προσευχή της Παρασκευής, στις 14.00 το μεσημέρι, έξω από την Αγία Σοφία, προτρέποντας τους πιστούς να φωνάξουν «να σπάσουν οι αλυσίδες» και να ζητήσουν από την κυβέρνηση να μετατρέψει το ιστορικό μνημείο σε μουσουλμανικό τέμενος.
«Αγαπητοί φίλοι, όλοι οι μουσουλμάνοι καλούνται να έρθουν στη συγκέντρωση που θα διοργανώσουμε μετά την προσευχή της Παρασκευής της 1ης Φεβρουαρίου 2019 για να φωνάξουν «Να ανοίξει η Αγία Σοφία, να σπάσουν οι αλυσίδες». Όπως γνωρίζετε, την 1η Φεβρουαρίου 1935 το τζαμί της Αγίας Σοφίας μετατράπηκε σε μουσείο Αγίας Σοφίας. Θα βρεθούμε στην πλατεία 1η Φεβρουαρίου και πάλι για να ζητήσουμε η Αγία Σοφία να επιστρέψει στην αρχική της ταυτότητα. Θα παρακαλέσουμε μαζί με τον Αλλάχ. Ευελπιστούμε με αυτόν τον τρόπο να φύγει από πάνω μας αυτή η κατάρα», δηλώνει ένας από τους διοργανωτές σε βίντεο που έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδες.
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου