Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019

Φανατικοί μουσουλμάνοι καλούν συγκέντρωση στην Αγία Σοφία

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου, 2019
Καλούν σε συγκέντρωση με απαίτηση η Αγία Σοφία
από Μουσείο να μετατραπεί σε Τζαμί
Φανατικοί μουσουλμάνοι καλούν συγκέντρωση στην Αγία Σοφία | tovima.gr
Την 1η Φεβρουαρίου συμπληρώνονται 84 χρόνια από την ανακήρυξη της Αγίας Σοφίας σε μουσείο, το 1935 και με αφορμή την επέτειο, ομάδα φανατικών μουσουλμάνων καλεί σε συγκέντρωση με απαίτηση ο χώρος να μετατραπεί σε τζαμί. Με αφίσες και βίντεο που διοχετεύει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ομάδα φανατικών μουσουλμάνων, όπως μεταδίδει η κυπριακή ιστοσελίδα sigmalive.com, καλεί σε συγκέντρωση μετά την προσευχή της Παρασκευής, στις 14.00 το μεσημέρι, έξω από την Αγία Σοφία, προτρέποντας τους πιστούς να φωνάξουν «να σπάσουν οι αλυσίδες» και να ζητήσουν από την κυβέρνηση να μετατρέψει το ιστορικό μνημείο σε μουσουλμανικό τέμενος.
«Αγαπητοί φίλοι, όλοι οι μουσουλμάνοι καλούνται να έρθουν στη συγκέντρωση που θα διοργανώσουμε μετά την προσευχή της Παρασκευής της 1ης Φεβρουαρίου 2019 για να φωνάξουν «Να ανοίξει η Αγία Σοφία, να σπάσουν οι αλυσίδες». Όπως γνωρίζετε, την 1η Φεβρουαρίου 1935 το τζαμί της Αγίας Σοφίας μετατράπηκε σε μουσείο Αγίας Σοφίας. Θα βρεθούμε στην πλατεία 1η Φεβρουαρίου και πάλι για να ζητήσουμε η Αγία Σοφία να επιστρέψει στην αρχική της ταυτότητα. Θα παρακαλέσουμε μαζί με τον Αλλάχ. Ευελπιστούμε με αυτόν τον τρόπο να φύγει από πάνω μας αυτή η κατάρα», δηλώνει ένας από τους διοργανωτές σε βίντεο που έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδες.
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου