Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Φανατικοί μουσουλμάνοι καλούν συγκέντρωση στην Αγία Σοφία

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου, 2019
Καλούν σε συγκέντρωση με απαίτηση η Αγία Σοφία
από Μουσείο να μετατραπεί σε Τζαμί
Φανατικοί μουσουλμάνοι καλούν συγκέντρωση στην Αγία Σοφία | tovima.gr
Την 1η Φεβρουαρίου συμπληρώνονται 84 χρόνια από την ανακήρυξη της Αγίας Σοφίας σε μουσείο, το 1935 και με αφορμή την επέτειο, ομάδα φανατικών μουσουλμάνων καλεί σε συγκέντρωση με απαίτηση ο χώρος να μετατραπεί σε τζαμί. Με αφίσες και βίντεο που διοχετεύει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ομάδα φανατικών μουσουλμάνων, όπως μεταδίδει η κυπριακή ιστοσελίδα sigmalive.com, καλεί σε συγκέντρωση μετά την προσευχή της Παρασκευής, στις 14.00 το μεσημέρι, έξω από την Αγία Σοφία, προτρέποντας τους πιστούς να φωνάξουν «να σπάσουν οι αλυσίδες» και να ζητήσουν από την κυβέρνηση να μετατρέψει το ιστορικό μνημείο σε μουσουλμανικό τέμενος.
«Αγαπητοί φίλοι, όλοι οι μουσουλμάνοι καλούνται να έρθουν στη συγκέντρωση που θα διοργανώσουμε μετά την προσευχή της Παρασκευής της 1ης Φεβρουαρίου 2019 για να φωνάξουν «Να ανοίξει η Αγία Σοφία, να σπάσουν οι αλυσίδες». Όπως γνωρίζετε, την 1η Φεβρουαρίου 1935 το τζαμί της Αγίας Σοφίας μετατράπηκε σε μουσείο Αγίας Σοφίας. Θα βρεθούμε στην πλατεία 1η Φεβρουαρίου και πάλι για να ζητήσουμε η Αγία Σοφία να επιστρέψει στην αρχική της ταυτότητα. Θα παρακαλέσουμε μαζί με τον Αλλάχ. Ευελπιστούμε με αυτόν τον τρόπο να φύγει από πάνω μας αυτή η κατάρα», δηλώνει ένας από τους διοργανωτές σε βίντεο που έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδες.
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου