Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Σικάγο: Βάζουν φωτιές στις ράγες για να περνούν τα τρένα (vid)

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου, 2019

Ο ορισμός του πολικού ψύχους - Στους -50 η θερμοκρασία – Έχουν πεθάνει έξι άνθρωποι
Εκατομμύρια κάτοικοι των βόρειων Ηνωμένων Πολιτειών αντιμετωπίζουν ένα πρωτοφανές κύμα ψύχους, με θερμοκρασίες που φτάνουν μέχρι και τους -50 βαθμούς Κελσίου.

Εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας τα σχολεία έκλεισαν, ανεστάλη η διανομή της αλληλογραφίας και η εναέρια κυκλοφορία διεξάγεται με προβλήματα, σύμφωνα με το CNN.
Επίσης, οι πολικές θερμοκρασίες έχουν προκαλέσει και τη ματαίωση χιλιάδων πτήσεων.
«Να περιμένετε θερμοκρασίες ψύχους και ιδιαίτερα τσουχτερό κρύο», προειδοποίησε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Ο παγερός αέρας που κατέβηκε από τον αρκτικό κύκλο και κατευθύνεται στην ανατολική Ακτή των ΗΠΑ έχει ήδη προκαλέσει τον θάνατο έξι ανθρώπων, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης.
Για το Σικάγο θα είναι η πρώτη φορά, μετά τον Ιανουάριο του 1994, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, όπου θα αντιμετωπίσει τόσο σφοδρό ψύχος.
Το κρύο είναι τόσο έντονο σε αυτή την πόλη, που μέλη του προσωπικού σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, αναγκάστηκαν να ανάψουν φωτιές στις σιδηροδρομικές γραμμές, έτσι ώστε να μπορούν να περνούν κανονικά τα τρένα.Παρά την προσπάθεια αυτή, πάνω από 1.500 δρομολόγια ακυρώθηκαν.
Δεκάδες εκατομμύρια πολίτες που έλαβαν ήδη από τη Δευτέρα την προειδοποίηση της μετεωρολογικής υπηρεσίας για το ψύχος είναι άμεσα ενδιαφερόμενοι εφόσον κατοικούν στις μεσοδυτικές πολιτείες, από τη Βόρεια Ντακότα έως το Οχάιο, όπου αναμένεται να σημειωθούν οι χαμηλότερες θερμοκρασίες των τελευταίων 20 ετών, σύμφωνα με το Weather Channel.
«Στις μεσοδυτικές πολιτείες, οι θερμοκρασίες που είναι αισθητές αγγίζουν τους -60 βαθμούς Φαρενάιτ (-51 Κελσίου), το ισχυρότερο κρύο που έχει καταγραφεί ποτέ», δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου